Participació ciutadana - Sant Andreu de Llavaneres

Notícies
La festa, finançada amb el Pressupost participatiu 2018, se celebrarŕ el 8 i 9 de setembre al parc de Can Rivičre.

El tram final de l'estiu arriba amb molta diversió i bon ambient amb la celebració del "Pausa’t Fest", un nou format de vermuts creatius que planteja la fusió de música, art i gastronomia. Un espai de diversió, inspiració i bon ambient finançat amb el Pressupost participatiu 2018. El parc de Can Rivičre s’adaptarŕ amb una estčtica molt cuidada per oferir als visitants un espai d’oci, cultura i descobriment de noves tendčncies.

"Pausa’t Fest", organitzat per la Regidoria de Cultura en col·laboració amb Sozo Events, neix del desig del poble de tenir un esdeveniment cultural, divertit, creatiu, atrevit i per totes les edats. El dissabte 8 i el diumenge 9 de setembre, de 12:00h a 00:00h, al parc de Can Rivičre hi conviurŕ la música en directe km 0, la gastronomia dels food-trucks, els espectacles de petit format, el vermut de qualitat i les activitats culturals, entre d’altres.

El dissabte 1 de setembre al vespre es farŕ un anunci públic de l’esdeveniment amb una versió reduďda del que serŕ el "Pausa’t Fest". Juntament amb el cicle de Cinema obert!, el projecte ha estat dotat amb 7.000 euros.

cartell pausa't fest

Consulta el cartell del 'Pausa't Fest'

Fitxer: DIN_A3__2_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pŕgines: 1
Mida: 11,2 MB

Informació relacionada
Dilluns, 13 de maig de 2019
Espai de debat per a famílies amb fills/es majors de 12 anys
El document, finançat amb el Pressupost Participatiu 2018, es va presentar el 26 de febrer