X
Emergència per sequera!
Notícies
19.09.2018
L'Ajuntament demana l'opinió dels veïns i veïnes per elaborar el reglament de participació ciutadana

Les persones i associacions del municipi que ho desitgin poden fer aportacions sobre com volen que s'articuli la participació en temes rellevants per la vila omplint aquest formulari

El consistori ha iniciat un període de consulta pública per tal de recollir l’opinió dels veïns i veïnes sobre el projecte del nou reglament de participació ciutadana, que es vol aprovar abans de finalitzar l’any. El document vol esdevenir el garant dels principis de transparència, d’accés a la informació pública i de bon govern i, per aquest motiu, l’Ajuntament ha decidit consultar a la població perquè aquesta exposi quines mancances troba en l’actual model de participació i faci propostes de millora. Així, les persones i associacions de Llavaneres que vulguin participar d’aquesta consulta pública, ho poden fer fins l’11 d’octubre omplint aquest formulari.

El regidor de Participació, Albert Sala, ha explicat que «per una millor governança és necessari enriquir la gestió pública amb la visió dels veïns i veïnes i també de les entitats. La implicació de la ciutadania en els assumptes públics s’ha de fer de forma transparent i ordenada». Per a l'elaboració d'aquest reglament l'Ajuntament compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

El formulari planteja qüestions relatives als antecedents i problemes que presenta l’actual model de participació ciutadana, així com la importància que la població dóna a l’aprovació d’aquesta regulació i les possibles solucions alternatives al nou model. D’aquesta manera, les opinions serviran als tècnics municipals per elaborar un projecte de reglament que sigui més adequat a les demandes ciutadanes.

Reglament participatiu ample
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^