X
A partir del 17 d'octubre, Llavaneres aposta per la recollida porta a porta de les escombraries!
Notícies
28.09.2018
L'Institut Llavaneres acollirà un nou programa de prevenció de la drogodependència
Els alumnes de segon d'ESO participaran en diversos tallers dinamitzats per la Fundació Catalana de l'Esplai que els aportaran amb l´objectiu de generar actituds crítiques i responsables sobre el consum de drogues i els efectes sobre la salut i les relacions familiars i socials. Aquest projecte forma part del Pressupost Participatiu 2018

Aquesta tardor es posa en marxa un altre dels projectes que van resultar escollits en la passada edició del Pressupost Participatiu. Es tracta d´un seguit de tallers adreçats a la prevenció de la drogodependència pels alumnes de segon d´ESO de l´Institut Llavaneres, una iniciativa de les regidories de Joventut, Educació, Salut Pública i Participació Ciutadana, i dinamitzat per la Fundació Catalana de l'Esplai. La dotació d´aquests tallers és de 2.500 euros.

El programa, que s´anomena “Òrdago” consistirà en vuit sessions de treball, dinamitzades per experts en la matèria i també per professors de l'institut, i es tracta d'una proposta didàctica per abordar la prevenció de les drogodependències en adolescents. L'objectiu principal del programa és que l'alumnat disposi d´informació i que desenvolupi els valors, les actituds i les habilitats necessàries per decidir de forma raonada i autònoma en relació al consum de drogues tot adoptant estils de vida saludable.

El regidor de Joventut, Xavier Noms, ha explicat que «aquesta iniciativa és una manera constructiva que l'alumnat reflexioni sobre la drogodependència i expressi els seus pensaments i emocions. El treball transversal és un pas més en l'aposta d´aconseguir que tots els agents educatius de la vila treballin plegats per la millora de la qualitat de vida dels nostres joves».

Ordago Fundesplai
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^