X
Emergčncia per sequera!
Notícies
28.09.2018
L'Institut Llavaneres acollirŕ un nou programa de prevenció de la drogodependčncia
Els alumnes de segon d'ESO participaran en diversos tallers dinamitzats per la Fundació Catalana de l'Esplai que els aportaran amb l´objectiu de generar actituds crítiques i responsables sobre el consum de drogues i els efectes sobre la salut i les relacions familiars i socials. Aquest projecte forma part del Pressupost Participatiu 2018

Aquesta tardor es posa en marxa un altre dels projectes que van resultar escollits en la passada edició del Pressupost Participatiu. Es tracta d´un seguit de tallers adreçats a la prevenció de la drogodependčncia pels alumnes de segon d´ESO de l´Institut Llavaneres, una iniciativa de les regidories de Joventut, Educació, Salut Pública i Participació Ciutadana, i dinamitzat per la Fundació Catalana de l'Esplai. La dotació d´aquests tallers és de 2.500 euros.

El programa, que s´anomena “Ňrdago” consistirŕ en vuit sessions de treball, dinamitzades per experts en la matčria i també per professors de l'institut, i es tracta d'una proposta didŕctica per abordar la prevenció de les drogodependčncies en adolescents. L'objectiu principal del programa és que l'alumnat disposi d´informació i que desenvolupi els valors, les actituds i les habilitats necessŕries per decidir de forma raonada i autňnoma en relació al consum de drogues tot adoptant estils de vida saludable.

El regidor de Joventut, Xavier Noms, ha explicat que Ťaquesta iniciativa és una manera constructiva que l'alumnat reflexioni sobre la drogodependčncia i expressi els seus pensaments i emocions. El treball transversal és un pas més en l'aposta d´aconseguir que tots els agents educatius de la vila treballin plegats per la millora de la qualitat de vida dels nostres jovesť.

Ordago Fundesplai
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^