X
Emergčncia per sequera!
Notícies
13.12.2018
La solidaritat de Llavaneres, en plena forma per a la Marató de TV3
Aquest diumenge tindrŕ lloc l'acte central perň, tal com informa la plataforma Llavaneres amb La Marató, ja s'han recollit 1.014,70 euros en esdeveniments anteriors.

S'acosta el cap de setmana més solidari de tot Catalunya i Llavaneres, com cada any, no s'ha volgut quedar enrere. Una edició més, el municipi s'implicarà amb La Marató de TV3, el programa televisiu que es realitza anualment per recaptar diners per a la investigació de cures per diverses malalties, i enguany dedicada al càncer. Per aquest motiu, des de Llavaneres amb La Marató de TV3 -un organisme que aplega la Regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament, la Comissió de Festes, entitats locals i voluntaris-, s'han preparat diversos actes per tal que els veïns i veïnes es mobilitzin i gaudeixin d'activitats d'oci i, a la vegada, donin diners per la causa.

Tot i que l'acte central serà aquest diumenge, 16 de desembre, des de l'entitat s'informa que ja s'han recollit 1.014,70 €. D'aquests, 400,60 € es van recaptar el dissabte 1 de desembre, en un acte inclòs en la Festa Major de Sant Andreu i organitzat per la Regidoria de Cultura i Festes, amb la degustació de cuines del món servit per Si Dona, el vermut republicà amb l'ANC i l'escudella solidària cuinada per Mas Nadal amb productes de comerciants del carrer de Munt. Els altres 614,10 € es van recollir en les dues funcions de la companyia La Inestable, que els dies 24 de novembre i 2 de desembre va actuar a la sala polivalent d’El Casal de Llavaneres.

A més, coincidint amb el Taller de postals de Nadal que se celebrarà aquest dissabte, 15 de desembre a les 12.00 h, a la sala infantil de la Biblioteca de Sant Andreu de Llavaneres, hi haurà la possibilitat de fer les vostres aportacions voluntàries a la Marató, en una guardiola condicionada a l'efecte per Llavaneres amb La Marató. Dins d’aquesta programació especial per La Marató, el dia 4 de desembre, la Biblioteca va acollir la xerrada "Càncer: cap a una medicina personalitzada: càncer de Tiroide", duta a terme per la doctora Mireia Jordà, investigadora principal del Grup de Tumors Endocrins de l'Institut de Recerca Germans Trias i Pujol, i amb la col·laboració dels Amics de Can Ruti.
Acte central en favor de La Marató de TV3.

L'acte central d’aquesta col·laboració amb La Marató tindrà lloc al parc de Ca l'Alfaro aquest diumenge, 16 de desembre d'11 a 14.30 h, amb diverses activitats com ara tallers, jocs, esports, venda de ponsèties i plantes, de joguines i de dolços, l'actuació de l'associació Els Batubanyuts, i actuacions musicals a càrrec de l'Escola Municipal de Música Llavaneres, el tenor JuanMa Fernández, recital de poesia amb Josep Maria Asensio i el grup d'havaneres La Tardor d'El Casal de Llavaneres. També es realitzarà una flashmob a càrrec del Gim Llavaneres i actuacions de dansa amb EsceniKa Academia i amb Llavaneres contra el Càncer.

De manera que, a més del que es recapti el dia 16, s'hauran d'afegir els diners que es puguin recollir amb les guardioles que hi ha distribuïdes pels comerços de tot el municipi. L'Ajuntament i Llavaneres amb La Marató agraeixen la implicació de totes les entitats i empreses col·laboradores. L'alcalde, Nani Mora destaca que: “amb aquestes xifres, Llavaneres ha demostrat ser un municipi solidari i obert. Aquest cap de setmana, convidem a tots els veïns i veïnes a participar en les activitats programades per a l'ocasió”.

El cartell

El cartell

Marató
Informació relacionada
Diumenge, 16 de desembre de 2018
Activitats solidàries per recaptar fons per a La Marató de TV3
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^