X
Emergència per sequera!
Notícies
06.02.2019
Març, el mes de la dona
Inscripcions obertes al taller de defensa personal, aquí

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres ha programat un seguit d'activitats enfocades a la dona i al seu rol, com a eina de reivindicació de l'igualtat de gènere i la justícia social.

El març és el mes de la dona. Per això, l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres impulsarà un seguit d'activitats que, com l'any passat, tenen la finalitat de posar en valor el rol de la dona en la societat actual, així com realitzar una tasca de consciència sobre les desigualtats de gènere a la ciutadania. El programa d'enguany continua les propostes impulsades en l'edició passada i, a més, incorpora novetats.

Divendres 8 de març,el consistori convida a assistir a l'acte institucional de commemoració del Dia Internacional de la Dona Treballadora. A les 12 h a la Plaça de la Vila, Carmen Obregón (1r premi Sunsi Mora a la visibilització femenina per SI Dona) llegirà el manifest del 8 de Març. L'acte anirà acompanyat de l'actuació a càrrec de l'Escola Municipal de Música de Llavaneres. També el divendres, de 10 a 12 h a la Sala de Plens de l'Ajuntament se celebrarà el taller “Recursos personals per a la cerca de feina i l'entrevista”. Tot seguit es projectaran curtmetratges, també a la Sala de Plens (12 h). Divendres, 15 de març, se celebrarà el Cercle de dones: “El procés de ser jo mateixa, de l'autoestima a la llibertat”, un acte gratuït i conduït per Joana Franco. El divendres 22 de març tindrà lloc la classe oberta “Defensa personal femenina i prevenció”, amb Jaume Rossell, de 18.30 a 20.30 h al Casal de la Gent Gran. També s'inclou en el programa la cursa Triwoman, de diumenge 17 de març, en què hi participen les 3 Viles.

El programa ha estat creat per les Regidories de Benestar Social i Participació Ciutadana, amb el suport de les Regidories de Promoció Econòmica i d'Esports, i l'Escola Municipal de Música de Llavaneres.

Paral·lelament, l'entitat SI Dona també ha organitzat diverses activitats per commemorar el Dia de la Dona Treballadora. Divendres, 8 de març, a les 17 h a la Sala de lectura d'El Casal, tindrà lloc una sessió de cine-fòrum, amb el film Te doy mis ojos. Dissabte, 9 de març, se celebrarà la Fira de la Dona, de 10 a 18 h al Parc de Sant Pere, amb el suport del Consell Comarcal del Maresme. La fira inclourà un dinar popular, actuacions, venda de productes i més activitats. I, finalment, dimecres 20 de març a les 17 h, a la Sala de lectura d'El Casal tindrà lloc la xerrada “Igualtat i violència”.

Cartell 8 de març
Informació relacionada
Divendres, 22 de març de 2019
A càrrec de Jaume Rosell
Dimecres, 20 de març de 2019
Diumenge, 17 de març de 2019
Cursa a peu per a dones
Divendres, 15 de març de 2019
A càrrec de Joana Franco.
Dissabte, 9 de març de 2019
Divendres, 8 de març de 2019
Divendres, 8 de març de 2019
Lectura del manifest a càrrec de Carmen Obregon, primer premi Sunsi Mora a la visibilització femenina de Si DONA
Coincidint amb la commemoració del Dia de la Dona Treballadora el proper 8 de març, l'Ajuntament ha impulsat un programa especial d'activitats que s'allargarà durant tot el mes
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^