X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 23.02.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Us agrada escriure? Presenteu-vos a la Mostra Literària 2022!
Publiquem les bases de la convocatòria: els treballs es poden presentar fins a l'1 d'abril

Llavaneres convoca un any més la Mostra Literària. Hi poden participar les persones majors de 6 anys, empadronades al municipi o que acreditin algun vincle amb la vila. Les obres es poden presentar fins a l'1 d'abril. El jurat farà públic els guanyadors per la diada de Sant Jordi, dissabte 23 d'abril.

Ja s'han publicat les bases per participar a la Mostra Literària de 2022, que organitza cada any la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, amb la col·laboració dels centres educatius del municipi. L'objectiu de la convocatòria és fomentar l'hàbit de la lectura, estimular la producció literària entre els més joves i donar a conèixer el seu talent creatiu. S'hi pot presentar qualsevol persona major de 6 anys empadronada al municipi de Sant Andreu de Llavaneres o que acreditin algun vincle amb la vila. Un mateix autor només podrà presentar un sol treball per a cada modalitat. Aquí podeu consultar les bases.

Els participants es classificaran en sis grups –segons edats- i es podran presentar treballs en les modalitats de poesia i prosa. Els textos han de ser individuals, escrits en català, totalment inèdits i es poden presentar fins al divendres 1 d'abril a l'Ajuntament. La temàtica del treball és lliure, tot i que queden exclosos del certamen escrits de temàtica científica i/o tècnica. Les obres s'hauran de registrar a l'Ajuntament: de dilluns a divendres, de 9 a 14h.

Els guanyadors i segons classificats rebran lots de llibres i premis en metàl·lic de fins a 200 euros, segons la categoria. El veredicte del jurat, format per persones relacionades amb el món de la cultura de Sant Andreu de Llavaneres, es farà públic dissabte 23 d'abril, a les 18 h, a la plaça de la Vila. Les obres guanyadores competiran amb la resta de treballs premiats de la comarca, en la Mostra Literària del Maresme.

IMPORTANT

Per poder registrar les obres de manera presencial, cal demanar cita prèvia a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC). 

Per facilitar la recepció de les obres, els concursants també poden fer arribar els seus treballs a través d'aquest formulari.

Consulteu aquí la convocatòria.

Cartell Bases Mostra Literària 2022

Cartell Bases Mostra Literària 2022

Fitxer: cartell_Mostra_Literaria_2022.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 6.82 MB

Informació relacionada
Dissabte, 23 d'abril de 2022
Dissabte, 23 d'abril de 2022
Dissabte, 23 d'abril de 2022
Dissabte, 23 d'abril de 2022
Celebrem Sant Jordi amb la lectura
Dissabte, 23 d'abril de 2022
Taller de punts de llibre a càrrec d'Imma Dorda
Divendres, 22 d'abril de 2022
A càrrec de Ferran Manau
La conferència anirà a càrrec de Ferran Manau, membre fundador del Museu Arxiu de Llavaneres, i es farà divendres 22 d'abril, a les 19.30 hores, a la sala de plens
A causa del mal temps, l'hora del conte i el lliurament de premis de la Mostra Literària es traslladen a la sala de plens; el concert, s'anul·la
Per participar-hi, cal anar a la Biblioteca fins al 21 d'abril i fer allà la il·lustració
El termini per demanar el permís i abonar la taxa finalitza l'1 d'abril
Diputació de Barcelona
^