X
Emergčncia per sequera!
Notícies
15.02.2019
Es presenta l'Estudi de viabilitat d'un servei ocupacional per a persones amb discapacitat intel·lectual
L'acte de presentació d'aquest projecte, finançat amb el Pressupost Participatiu 2018, tindrŕ lloc dimarts 26 de febrer, a les 19 h a la Sala de Plens.

El dimarts 26 de febrer, a les 19 h a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres tindrŕ lloc la presentació de l'Estudi de viabilitat d'un servei ocupacional per a persones amb discapacitat intel·lectual a Llavaneres. Es tracta d'un projecte finançat i impulsat per part del Pressupost Participatiu 2018, que s'ha coordinat des de les ŕrees de Participació Ciutadana i Benestar Social, i que ha elaborat la consultora Alter Civites, amb Víctor Bayarri i Ester Morte. Han col·laborat en l'estudi la Fundació Maresme, famílies i futurs possibles usuaris, professionals de l'EAP, la Llar Sant Francesc, personal de l'Ajuntament de Llavaneres, representants polítics del municipi i els ajuntaments de Caldes d'Estrac i de Sant Vicenç.

Fa uns mesos, l'Ajuntament va encarregar l'estudi per determinar si seria possible crear aquest servei municipal que ha de facilitar llocs de feina i oferir assessorament i recursos ocupacionals a persones amb discapacitat intel·lectual. L'alcalde, Nani Mora, insta tothom a assistir a l'acte de presentació d'aquest treball, en especial a les famílies i tutors dels futurs possibles usuaris.

Suport recurs
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^