Formularis
27.03.2019
Inscriu-te a la jornada 'Let's clean up Llavaneres'!
Es farà diumenge 12 de maig i el punt de trobada és la glorieta de la Mare de Déu de Montserrat, a les 9.30 hores

Let's clean up EuropeLlavaneres s'afegeix, un any més, a la campanya mediambiental Let's clean up Europe, per fomentar el respecte al nostre entorn i el civisme, dins de la Setmana Europea per a la Prevenció de Residus.

Per participar a la jornada, emplena aquest formulari d'inscripció (inscripcions obertes fins divendres 10, a les 14 hores). El punt de trobada és la glorieta del passeig de la Mare de Déu de Montserrat, diumenge 12 de maig, a les 9.30 hores.

Al finalitzar la jornada, tots els participants estan convidats a una botifarrada al parc de Ca l'Alfaro.

És una activitat familiar pensada perquè pares, mares i fills i grups d'amics comparteixin una jornada festiva i de conscienciació cívica.

La jornada l'organitzen les regidories de Medi Ambient, Esports i Participació Ciutadana, amb la col·laboració de l'ADF Serralada de Montalt i el Consell Assessor de Medi Ambient.

Avís: L'Ajuntament no es fa responsable dels danys que puguin patir els participants en el decurs de l'activitat. Els menors de 16 anys han d'anar acompanyats d'un adult.

En què consistirà la jornada?

La campanya Let's clean up Europe! és un gran esdeveniment que consisteix en la realització d’accions de neteja en espais naturals del nostre entorn per part dels ciutadans. És una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

L'Ajuntament de Llavaneres s'hi ha volgut sumar de nou fa una crida per participar en una jornada matinal de neteja de diferents espais verds del municipi. Seran un parell d'hores de feina i, en acabar, es convidarà a tots els participants a esmorzar.

Save

Save

Save

Save

*
*
*M'agradaria participar en la modalitat de...
*
*
*
*
Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la

política de privacitat

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Oficina d'Atenció al Ciutadà
Plaça de la Vila, 1
Telèfon 937 023 600

Avís: S'informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l'Ajuntament i que poden ser objecte d'inclusió en altres fitxers  automatitzats per fer-ne el tractament informàtic. Així mateix, té la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit adreçat a qualsevol dels punts d'atenció ciutadana.

^