Formularis
27.03.2019
Jornada 'Let's clean up Llavaneres'!
Es farŕ diumenge 12 de maig i el punt de trobada és la glorieta de la Mare de Déu de Montserrat, a les 9.30 hores

Let's clean up EuropeLlavaneres s'afegeix, per segon any consecutiu, a la campanya mediambiental Let's clean up Europe, per fomentar el respecte al nostre entorn i el civisme, dins de la Setmana Europea per a la Prevenció de Residus.

Per participar a la jornada, emplena aquest formulari d'inscripció (inscripcions obertes fins divendres 12, a les 14 hores). El punt de trobada és la glorieta del passeig de la Mare de Déu de Montserrat, diumenge 14 de maig, a les 10 del matí.

Al finalitzar la jornada, tots els participants estan convidats a una botifarrada al parc de Ca l'Alfaro.

És una activitat familiar pensada perquč pares, mares i fills i grups d'amics comparteixin una jornada festiva i de conscienciació cívica.

La jornada l'organitzen les regidories de Medi Ambient, Joventut i Participació Ciutadana, amb la col·laboració de l'ADF Serralada de Montalt i el Consell Assessor de Medi Ambient.

Avís: L'Ajuntament no es fa responsable dels danys que puguin patir els participants en el decurs de l'activitat. Els menors de 16 anys han d'anar acompanyats d'un adult.

En quč consistirŕ la jornada?

La campanya Let's clean up Europe! és un gran esdeveniment que consisteix en la realització d’accions de neteja en espais naturals del nostre entorn per part dels ciutadans. És una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

L'Ajuntament de Llavaneres s'hi ha volgut sumar de nou i, a través de les Regidories de Medi Ambient, Joventut i Participació Ciutadana, fa una crida per participar en una jornada matinal de neteja de diferents espais verds del municipi. Seran un parell d'hores de feina i, en acabar, es convidarŕ a tots els participants a una butifarrada.

Save

Save

Save

Save

^