X
Telèfon per a situacions de vulnerabilitat
Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 28.05.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
programa eleccions radio
Ràdio Llavaneres viu una nit electoral molt intensa amb un programa especial

Més de tres hores d'emissió en directe en el que es va seguir l'escrutini al minut i es va entrevistar als protagonistes dels comicis. Podeu repescar-lo aquí

Els senyals horaris de les nou del vespre van marcar el tret de sortida del programa especial de Ràdio Llavaneres per seguir el desenllaç de de les eleccions municipals i europees del 26 de maig. Podeu consultar els resultats en aquest enllaç. Des del pati de l'Espai Labandària i conduït per Raquel Begines, i amb Lluís Gorostiaga i Enric Font com a encarregats tècnics, el programa va durar gairebé quatre hores i va repassar totes les dades i opinions respecte la doble convocatòria electoral.

Amb la col·laboració de Marc Enríquez, estudiant llavanerenc de Ciències Polítiques, i es tertulians José Manuel García, Toni Ferrer i Jordi Colominas, es va narrar al minut l'escrutini lent de les eleccions municipals i de les europees, que arriba al 100% a quarts d’una de la matinada. La primera part del programa va estar marcada per l'anàlisi de la campanya electoral i les dades de participació a Llavaneres, que van ser notablement superiors a la darrera convocatòria. Es va realitzar una entrevista a diversos candidats a les eleccions municipals i quan va començar l'escrutini es va donar pas a una taula de seguiment dels resultats amb els caps de llista.

Un cop coneguts els resultats definitius, es va realitzar la primera entrevista al guanyador de les eleccions, Nani Mora, cap de llista d’ERC, que va aconseguir millorar els resultats d’ara fa quatre anys aconseguint majoria absoluta.

El programa acumula 780 visualitzacions a Youtube, si voleu el podeu veure en aquest enllaç.

Diputació de Barcelona
^