X
Emergčncia per sequera!
Notícies
11.06.2019
El Passeig Joaquim Matas estrena nova vorera
L'actuació forma part del Projecte de Camins Escolars i del Pressupost Participatiu 2019, i ha millorat l'accessibilitat i la seguretat dels vianants

Les obres de construcció d'una nova vorera al Passeig Joaquim Matas han finalitzat i ara la via ha millorat l'accessibilitat i la seguretat pels veïns de la zona i, sobretot, pels alumnes de l'escola Jaume Llull. L'actuació es troba inclosa en el Projecte de Camins Escolars elaborat entre l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona, una iniciativa que té com a finalitat la creació d'itineraris segurs per als nens i nenes que van a l'escola cada dia, i adaptar trajectes amb risc zero per als vianants. També forma part del Pressupost Participatiu 2019, que va incorporar 20.000 euros per a la supressió de barreres arquitectòniques a la via publica. Els diners d’aquesta partida s'han destinat íntegrament al projecte de reforma de Joaquim Matas.

Abans de l'actuació la vorera era molt irregular: en diversos trams era molt estreta amb dificultat de pas per una sola persona i no existia pas elevat accessible (per anar amb cadira de rodes o per portar cotxet). Fins i tot en algun tram, el pas quedava interromput, fet que suposava un risc per a la seguretat dels vianants i, sobretot, per a les persones amb mobilitat reduïda. Amb les obres s'ha ampliat la vorera existent i s'han rebaixat per fer-la accessible.

nova vorera passeig joaquim matas

nova vorera passeig joaquim matas 2

Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^