X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 28.04.2008
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El port de Llavaneres, protagonista del pont de l'1 de maig
Port balís

La 22a Setmana Catalana de Vela, la regata més emblemàtica del calendari català, s'hi disputa de l'1 al 4 de maig. El Club Nàutic El Balís i l'Ajuntament de Llavaneres ja ho tenen tot a punt perquè els visitants i els esportistes que hi participin tinguin una estada del tot agradable i entretinguda.

setamana vela1La regata més important de tot el litoral català es va presentar el divendres 25 d'abril amb una cartellera que combinarà les competicions esportives amb el lleure i la gastronomia. L'alcalde de Llavaneres, Bernat Graupera, va destacar el mèrit del Club Nàutic El Balís de ser el port organitzador de la Setmana Catalana de Vela fins el 2010 i va convidar tothom a gaudir de les activitats que s'han organitzat al Village del port i a la resta del municipi, destacant l'oferta gastronòmica que s'ha preparat per a l'ocasió.

El president de la Federació Catalana de Vela, Segimon Obradors, reconeixia els mèrits del Club Nàutic El Balís per haver estat l'escollit per l'organització de l'esdeveniment, per davant dels ports d'Arenys i de Sitges. Un reconeixement no només a la qualitat de les instal·lacions del port i de la platja de Llavaneres, sinó també a l'esforç i l'il·lusió que hi han posat l'Ajuntament i el Club Nàutic.

El president del Club Nàutic El Balís, Carlos Malagrida, es va mostrar orgullós de poder acollir una regata de tant renom i va agrair el suport que s'ha rebut en tot moment per part de l'Ajuntament. Malagrida va expressar el deseig de poder continuar organitzant la Setmana Catalana de Vela més enllà del 2010 per poder extendre el nom de Llavaneres i del port Balís arreu de Catalunya.

El comodor del Club Nàutic El Balís, Ramon Capdevila, que va fer el paper de conductor de l'acte de presentació, va destacar la vessant social de l'esdeveniment tot recordant que permetrà que nens discapacitats tinguin un contacte directe amb el mar i que el veler Vell Marí amarrarà a Llavaneres durant els dies de competició per acostar els secrets del mar als seus visitants.

setamana vela2La Setmana Catalana de Vela obté la nomenclatura de Gran Premi de Generalitat i compta amb el suport de la Secretaria General d'Esports del govern català. A més, coincidirà amb la Volkswagen Sailing Experience, competició privada de vela. Diego Torres, representant de VW, va recordar el paper de la marca automobilística alemanya com a patrocinadora principal de la Setmana Catalana de Vela i la seva voluntat de recolzar els clubs i esports modestos que no gaudeixen d'un seguiment massiu.

Diputació de Barcelona
^