X
Estat d'alarma: Covid-19.
Ca l'Alfaro
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 09.05.2008
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Darrera sessió del Cicle d'Empresa i RSC
Cicle empresa i RSC de Les 3 Viles

Dimarts, 13 de maig, s'ha preparat un taller de creativitat per a empresaris sota el títol de Noves oportunitats i sortides laborals del segle XXI.

La direcció del taller sobre noves oportunitats i sortides laborals del segle XXI anirà a càrrec de Carlos Guallarte, professor de l'Àrea d'Organització d'Empreses del Departament d'Economia de l'Empresa de la UAB. La sessió es desenvoluparà dimarts a les 3 de la tarda, a la Biblioteca Municipal de Llavaneres. El I cicle d'empresa i Responsabilitat Social Corporativa arribarà, així, a la darrera sessió de treball amb un taller on es demostrarà com a través de noves formes de plantejar un negoci o de reinventar un negoci, i amb l'ajut de les noves tecnologies, es pot donar lloc a noves oportunitats laborals i nous perfils professionals.

Aquest taller es repetirà en altres sessions als municipis de Sant Vicenç i Caldes. Serà el 20 de maig, a les 15.30h, al centre cívic El Gorg de Sant Vicenç de Montalt i el 27 de maig, a les 18.30h, a l'equipament de Promoció Econòmica de Caldes d'Estrac. Teniu més informació aquí.

El I cicle d'empresa i Responsabilitat Social Corporativa s'ha desenvolupat sota el marc de Les 3 Viles i l'empresa, com a primera acció conjunta entre aquestes en l'àmbit de promoció econòmica. El cicle es va iniciar el passat mes de febrer i ha organitzat fins a set xerrades/tallers adreçades a empresaris de petites i mitjanes empreses de la zona, així com a aquelles persones emprenedores que volen muntar el seu propi negoci.

El cicle es tancarà el proper mes de juny amb una exposició fotogràfica de les diferents sessions que s'han portat a terme durant aquests mesos a Les 3 Viles.

Informació relacionada
Dimarts, 3 de juny de 2008
Dimarts, 13 de maig de 2008
Conferència i taller “Noves oportunitats i sortides laborals del segle XXI”
Dimarts, 25 de març de 2008
"L'ocupació sostenible i la professionalització de les empreses”
Dimarts, 4 de març de 2008
Taller d'intercanvi d'experiències entre empresaris i empresàries
És la nova proposta del cicle d'empresa i RSC, i es farà a la Biblioteca Municipal de Llavaneres, a les 15.15 hores
Es tracta d'un cicle de tallers, conferències i taules rodones per compartir experiències i impulsar noves idees, que organitzaran del febrer al juliol els Ajuntaments de Llavaneres, Sant Vicenç i Caldes
Diputació de Barcelona
^