Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 06.02.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Sol·licitud de llicència per a la instal·lació d'una parada de venda de roses i/o llibres per Sant Jordi

La regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Turisme i Consum informa que, del 17 de febrer al 31 de març, es podrà tramitar la sol·licitud de permís per instal·lar una parada de venda de roses i/o llibres a la via pública per a la diada de Sant Jordi 2020.

El primer pas serà presentar la sol·licitud de manera presencial a l’OAC de l’Ajuntament, on haurà de quedar ben clar el tipus de parada (roses i/o llibres) i el seu lloc d’ubicació. Hi ha dinou punts de venda a disposició dels interessats, quinze al barri del Centre i quatre al barri de Can Sans, que seran adjudicats segons l’ordre d’arribada de les sol·licituds.

En segon lloc, cal dirigir-se a l’Oficina de Gestió Tributària per recollir la corresponent carta de pagament de la taxa d’ocupació de via pública, que estableix l’Ordenança fiscal núm. 16, i que en aquest cas és de 3 euros per metre quadrat i dia, amb un mínim de 28 euros per dia. Aquesta taxa s'ha de pagar el mateix dia que formalitzeu la sol·licitud.
Cal tenir present que totes aquelles persones que hagin sol·licitat una parada de venda de roses i/o llibres i no hagin pagat la taxa d’ocupació de via pública en el termini establert, seran donats de baixa  i no podran exercir el dret a venda.

Informació important

Roses i llibres per Sant Jordi

Diputació de Barcelona
^