X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 27.02.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavaneres acomiada el Carnaval
L'enterrament de la sardina es consolida com a cloenda de la celebració del Carnestoltes a la vila

Dues comitives de ploraners, arribades des de les escoles Serena Vall i Jaume Llull, van aplegar-se ahir a la tarda a la plaça de la Vila per acomiadar el rei i la reina Carnestoltes, jutjats pel seu mal comportament i condemnats a mort. Les comitives fúnebres van anar fins al pati d'El Casal de Llavaneres acompanyats de la banda de l'Escola Municipal de Música. Un cop allà, es va cremar el rei Carnestoltes i es van repartir brioixos en forma de sardina entre els assistents. S'acaben els dies de regnat de la disbauxa i arriben set setmanes d'austeritat, la Quaresma. Et recordem el Carnaval 2020 a Llavaneres en aquest àlbum de fotos.

La regidoria de Cultura fa un bon balanç de la celebració del Carnaval 2020 a Llavaneres, que un any més ha aconseguit una destacada participació per part de la gent del poble. Des de l'Ajuntament, volem agrair l'esforç de les comparses per a la rua de dissabte passat, la implicació dels integrants de la nova banda de l'Escola Municipal de Música i la col·laboració de totes les persones que han sortit al carrer.

Enterrament de la sardina

Informació relacionada
Dimecres, 26 de febrer de 2020
Rua des de les escoles Serena Vall i Jaume Llull fins a la plaça de la Vila.
Mussols Deluxe guanya el premi a la millor comparsa i el jurat premia també la Llar Sant Francesc i els Super Llavazings
Dissabte, 22 de febrer de 2020
Diumenge, 16 de febrer de 2020
Diputació de Barcelona
^