X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 15.04.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Voluntaris per l'educació: que res no ens aturi!
L'Ajuntament de Llavaneres fa una crida ciutadana per trobar estudiants que vulguin ajudar les famílies que més ho necessitin

La regidoria d'Educació està promovent la creació d'una xarxa de voluntaris per fer costat als estudiants i a les seves famílies. Amb el tancament de les aules i el confinament a causa de la propagació de la Covid-19, poden sorgir dificultats per reprendre l'activitat acadèmica. És per aquest motiu, que des del consistori fem una crida ciutadana per trobar estudiants, des de 4t d'ESO fins a joves universitaris, que vulguin ajudar qui més ho necessiti. Ja sigui per resoldre dubtes tecnològics, ara que el tercer trimestre arrenca de manera telemàtica, com per oferir suport acadèmic. El projecte va sorgir d'una proposta de l'entitat Jovent 3 Viles.

Com puc fer-me voluntari?

  • Si estàs cursant 4t d’ESO i 1r de Batxillerat, emplena aquest formulari. Podràs ajudar alumnes de primària.
  • Si estàs a la universitat, emplena aquest formulari. Podràs assistir alumnes d’ESO i de Batxillerat.

La coordinació del personal voluntari es farà a través dels tècnics de les regidories d'Educació i de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres. Els tècnics de l'Ajuntament designats seran qui rebran els formularis de les persones voluntàries i determinaran qui es converteix en mentor. La participació dels voluntaris menors d’edat està condicionada a l’autorització del pare, mare o tutor. Més informació en el protocol del voluntaris per l'educació.

Voluntaris per l'educació    Voluntaris per l'educació

Diputació de Barcelona
^