Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Agenda 19-07-2020 Marcs Festes 2020 La Minerva 2020

Pati d'El Casal
19.00 h.  La rateta Martina i el ratolí Serafí de la Cia DeLiri (fins a 7 anys)
La Martina s'ha trobat un dineret. Mentre pensa en què se'l gastarà són molts els pretendents que la volen conquistar. Trobarà la Martina algú amb qui tindrà alguna cosa en comú?
22.00 h. Havaneres. Actuació del grup d'Havaneres Tardor, del Casal de Llavaneres, que ens oferirà el millor del seu repertori.

Jardins de Ca l'Alfaro
19.00 h. La volta al món en uns quants contes, de Moi, de la Cia Jomeloguisjomelo.com (fins a 11 anys)
Espectacle de contes itinerant. En Moi amb el seu tricicle i carregat de maletes farà que el públic viatgi d'un país a l'altre a cop de contes i cançons.
22.00 h. Velvet. Concert musical en directe amb música lírica, operística i sarsuela,  música del record, boleros, jazz, swing i versions dels anys 50 fins a l'actualitat.

Pati de l'Escola Serena Vall
19.00 h. Contes del cel, la lluna i les estrelles, de Ferran Martin (a partir de 4 anys). Alguns conten que la lluna i el sol els va crear el dimoni per empipar. D'altres diuen que abans el cel estava tan a prop que es podia llepar sense enfilar-se
en cap escala. Vet aquí un grapat de contes que així ho expliquen.
22.00 h. Rockers del Maresme. amb música dels anys 60-70-80

Parc de Sant Pere
19.00 h. Un dia al mar, de Marta Arnaus, Jordi Bardella i Òscar Igual (fins a 6 anys)
Als vespres d'estiu a l'Ananda li agrada asseure's a la barca que li va fer el seu avi. Una tarda descobreix, prop la barca, una petita estrella del cel , que no sap pas nedar i no sap on són els seus pares. La nena i uns amics del mar, tot navegant i cantant, faran per trobar-los.
22.00 h. Esperit de Joventut  Actuació del grup del Casal de la Gent Gran, amb l'espectacle «La música, companya de les nostres vides», amb cançons de playback des de 1940 fins a l'actualitat.