Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Agenda 20-07-2020 Marcs Festes 2020 La Minerva 2020

Pati del Casal:
21.30 h Barcelona, nit d´estiu Sis històries d'amor i una única ciutat. Una nit d´agost el cometa Rose va creuar el cel de la ciutat de Barcelona, oferint un espectacle únic. Sota murmuris o a ple pulmó, aquesta mateixa nit hi va haver 567 històries d'amor; nosaltres te n´explicarem 6. (1 hora 36 min )

Jardins de Ca l´Alfaro:
21.30 h Cinema Paradiso  Narra la història de Salvatore (Totó), un nen d'un poblet italià en el qual l'únic passatemps és anar a el cinema. El noi creu cegament que el cinema és màgia; però, un dia, Alfredo, l'operador, accedeix a ensenyar-li els misteris i secrets que s'amaguen darrere una pel·lícula. (2 h 04 min)

Pati de l´escola Serenavall:
21.30 h Up Carl Fredricksen és un vidu venedor de globus que, finalment, aconsegueix dur a terme el somni de la seva vida: enganxar milers de globus a casa i sortir volant rumb a Amèrica de Sud. Però ja estant en l'aire i sense possibilitat de retornar, Carl descobreix que viatja acompanyat de Russell, un explorador que té vuit anys i un optimisme a prova de bomba. (1h 36 min)

Parc de Sant Pere:
21.30 h Her  En un futur proper, Theodore, un home solitari a punt de divorciar-se que treballa en una empresa com a escriptor de cartes per a terceres persones, compra un dia un nou sistema operatiu basat en el model d'Intel·ligència artificial, dissenyat per satisfer totes les necessitats de l'usuari . Per a la seva sorpresa, es crea una relació romàntica entre ell i Samantha, la veu femenina d'aquest sistema operatiu. (2h 06 min )