Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Festes 2020 Sant Andreu 2020 virtual
Del 28 al 30 de novembre, Llavaneres proposa una desena d'activitats amb format virtual a l'entorn de la diada de Sant Andreu, patró de la vila

La regidoria de Cultura i Festes ha optat per celebrar de manera virtual els actes d'homenatge al patró de la vila, Sant Andreu, que celebra el 30 de novembre. La previsió inicial era poder organitzar activitats presencials, tot controlant l'aforament i les mesures de seguretat, però les restriccions imposades per la pandèmia no ho han fet possible.

És per aquest motiu que en el programa festiu aquest any no apareixen les paraules Festa Major: la celebració s'ha rebatejat com a Sant Andreu Virtual 2020. I és que tots els actes programats es podran seguir de manera telemàtica: seran emesos pel canal de Youtube de l'Ajuntament, youtube.com/ajllavaneres, i també es podran seguir per www.radiollavaneres.cat o bé pel 107.8 FM. A excepció de la missa solemne de Sant Andreu, no hi haurà presència de públic en els espais.

Com explica el regidor de Cultura i Festes, Xavier Noms, en la salutació del programa festiu, "aquest Sant Andreu Virtual ens portarà a casa tota la música, els contes, els actes litúrgics, els focs d'artifici i altres esdeveniments que no ha estat possible de programar en format presencial". El programa, que es va repartir fa dies casa per casa, inclou una desena de propostes, principalment entre el 28 i el 30 de novembre. A més, hem inclòs les bases dels tres concursos organitzats per la regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme, i també les obres de la Mostra de Teatre Dani Tàpias que si la pandèmia ho permet pujarà a l'escenari d'El Casal de Llavaneres al mes de gener de 2021.

El concert de Camerart

La primera ja es va oferir, en directe des de l'església parroquial: va ser el tradicional concert de Sant Andreu amb Camerart-Orquestra del Maresme. El concert es pot tornar a escoltar aquí.

Descarregueu-vos aquí el programa d'aquest Sant Andreu Virtual 2020.

Rètol