X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 23.04.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavaneres celebra un nou Sant Jordi diferent
Guarnim balcons, recomanem llibres i gaudim de diferents propostes virtuals

Compte enrere per viure una nova diada de Sant Jordi que, a causa de la pandèmia, encara no podrà recuperar el format al carrer que tant caracteritza aquesta festa de la cultura catalana. Hi haurà parades de llibres i roses: se'n poden demanar fins al dia 31 de març. La Regidoria de Promoció Econòmica s'encarregarà que es compleixin les mesures anti-covid. Per la seva banda, la Regidoria de Cultura i la Biblioteca de Llavaneres tenen a punt tot un seguit de propostes per mantenir l'esperit de la celebració, tot i la crisi sanitària actual. Us ho expliquem.

Sant Jordi 2021

Premis Mostra Literària 2021

El veredicte del jurat de la Mostra Literària de Llavaneres 2021 es farà públic dijous 23 d’abril de 2021, a les 19 hores, telemàticament a través del web de l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres.

Els premis es recolliran a Ca l’Alfaro: els guanyadors rebran un correu amb la informació i els horaris.

Es tracta d'una proposta de la Regidoria de Cultura. Els guanyadors de la fase local passaran a la Mostra Literària del Maresme.

Taller de punts de llibre

La Biblioteca de Llavaneres ofereix un taller virtual de punts de llibres, a càrrec d'Imma Dorda. Seguir-lo serà molt fàcil: trobareu uns vídeos al compte de Youtube de la Biblioteca, a partir de les 17 hores del dia 23 d'abril.

Guarniment de balcons

Guarniu el vostre balcó per Sant Jordi i pengeu-ne la foto a Instagram, tot enllaçant el perfil de l'Ajuntament: @ajllavaneres.

Hi haurà premis per als tres primers classificats. El primer premi estarà dotat amb el llibre Sant Andreu de Llavaneres. Història gràfica 1880-1980. Hi haurà altres dos premis, dotats amb lots de llibres.

Podeu consultar les bases del concurs aquí.

L'hora del conte

La Regidoria de Cultura convida a descobrir el conte: 'Petites històries de pèsols de Sant Andreu de Llavaneres', de la mà de la rondallaire Assumpta Mercader Solà. El podreu seguir pel canal de Youtube de l’Ajuntament, el 23 d’abril a partir de les 17 hores.

Recomanacions literàries

Des de la Regidoria de Cultura ens conviden també a compartir la nostra lectura preferida: novel·la, assaig, poesia... Us podeu gravar explicant-nos per què és el vostre llibre preferit o recintant un fragment de l'obra, podeu fotografiar la portada i escriure una petita ressenya...

Ho podreu fer a través del vostre compte de Facebook o d'Instagram, tot etiquetant els perfils de l'Ajuntament, @AjLlavaneres.

Inundem les xarxes de #Cultura per #SantJordiLlavaneres!

Informació relacionada
Divendres, 23 d'abril de 2021
Divendres, 23 d'abril de 2021
Dijous, 25 de març de 2021
El consistori convoca un concurs i hi haurŕ premis per als tres primers classificats
Diputació de Barcelona
^