Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Població 2021 Vermut empresarial 2021

La jornada empresarial tindrà lloc el 27 d'octubre, al matí, al Port Balís. Serà un espai d'intercanvi de sinergies i de contacte entre professionals dels sectors empresarials de la vila. És una proposta de la Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Consum i Turisme. La primera part de la jornada consistirà en un esmorzar. Per assistir-hi, cal invitació prèvia. L'activitat que és oberta al públic en general és el vermut empresarial i les inscripcions ja estan obertes, aquí (fins el 26/10, a les 23.59 h). Es podrà seguir de manera telemàtica o bé presencial.

Esmorzar empresarial

En clau de reactivació empresarial post-covid, Llavaneres organirzarà un matí de treball amb el teixit empresarial. La jornada començarà amb un esmorzar amb algunes empreses locals, que seran prèviament convidades. L'objectiu d'aquesta primera trobada és valorar conjuntament la situació econòmica del municipi en aquests moments i analitzar els principals reptes i necessitats de present i futur. Per part de l'Ajuntament, hi assistiran l'alcalde, Nani Mora, i la regidora de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Consum i Turisme, Teresa Vidal.

Conferència, vermut i networking

Cap a dos quarts de dotze, començarà la conferència, que aquest any és a càrrec de l'economista Quim Roviralta*. El ponent parlarà de l'economia empresarial en temps de post-covid-19 i recomanarà productes de finançament i d'inversió.

Serà a continuació quan es donarà pas al vermut, que inclourà, com ja és habitual, un networking obert a totes les empreses i institucions que vulguin participar, independentment de la seva localització. Aquesta acció anirà a càrrec de Getting Contacts.

El networking és un espai obert on empreses i emprenedors poden dialogar i ampliar la xarxa de contactes i de clients. També permet acostar les empreses amb les institucions i afavorir la col·laboració entre entitats empresarials.

El ponent

Quim RoviraltaQuim Roviralta és economista i responsable de producció de Productes Tecnològis a Banc Sabadell. També ha estat director de la línia de mercat d'aquesta entitat i ha participat en programes d'educació financera de centres escolars de Catalunya. Un altre dels camps de treball en què ha basat fins ara la seva activitat professional és el suport a l'emprenedoria.