Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Societat 2021 Festa Gastronòmica de la Coca de Llavaneres 2021
Es farà el cap de setmana del 20 i 21 de novembre al parc de Ca l'Alfaro

El cap de setmana del 20 i 21 de novembre, la vila convida a la 22a edició de la Festa Gastronòmica de la Coca de Llavaneres, una cita per conèixer i degustar un dels productes locals de més prestigi. Aquestes postres, elaborades amb pasta de full, ametlles, pinyons, vainilla i llimona, són reconegudes arreu de Catalunya.

Entre els actes previstos per a la Festa Gastronòmica d'aquest 2021, que torna després que al 2020 s'hagués d'anul·lar a causa de la pandèmia, hi ha el sopar gastronòmic del bolet, dissabte 13 de novembre al restaurant Vil·la Minerva.

Fira de la Coca

Serà el cap de setmana del 20 i 21 de novembre quan arribarà la Fira de la Coca de Llavaneres, un espai obert en què els visitants podran provar i comprar aquest producte. Dissabte 20, la fira es podrà visitar en horari de matí i de tarda; i diumenge 20, en horari de matí. El lloc de trobada: el parc de Ca l'Alfaro.

Concurs de Bolets

A més, la regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme proposa participar en un concurs fotogràfic de bolets. Amplieu aquí la informació.

Mostra Gastronòmica de Tardor

D'altra banda, del 8 al 30 de novembre, els restaurants del municipi proposen diversos menús de tardor adaptats a la cita, a preus assequibles. Podeu consultar la relació de restaurants, aquí.

7a Festa de la Sembra del Pèsol garrofal

Diumenge 21 de novembre també tindrà lloc la 7a Festa de la Sembra del Pèsol Garrofal de Llavaneres, l'altre dels productes estrella de la vila, d’una qualitat excel·lent i reconegut arreu del territori.

Aquesta festa, que permet any rere any donar un valor afegit a aquest llegum, constarà d’una exposició de fotografies de la sembra, una cercavila amb espectacle infantil a càrrec de les Fades dels Boscos i d’un taller de sembra amb pèsol garrofal amb els Follets de les Hortes.

Festa Gastronòmica de la Coca