Participació ciutadana - Sant Andreu de Llavaneres

Notícies
18.11.2021
Es farŕ diumenge 21 de novembre, a les 17 hores, a la sala de plens i també es podrŕ seguir en directe pel canal de Youtube de l'Ajuntament

L'Ajuntament de Llavaneres convoca la ciutadania a una audičncia pública per retre comptes en relació a la investigació oberta per l'Oficina Antifrau de Catalunya (OAC). L'audičncia es farŕ diumenge 21 de novembre, a les cinc de la tarda, i es podrŕ seguir de manera presencial i telemŕtica. S'hi podran fer preguntes i l'acte es repetirŕ el mateix dia en acabar la primera sessió en cas necessari.

De quin tema es farà retiment de comptes?
De la investigació oberta per l'Oficina Antifrau de Catalunya (OAC) -podeu llegir aquí el comunicat oficial-, atès l'interès manifestat per la ciutadania en aquest sentit i en compliment del que estableix el Reglament de Participació Ciutadana, que podeu consultar aquí.

Què són les audiències públiques i quan es poden convocar?
Segons es fixa en l'article 16, Secció IV, del Reglament de Participació Ciutadana, la ciutadania té "el dret d’audiència pública, la qual consisteix en fer sessions específiques obertes a tothom que ho desitgi, per tal de ser informats i escoltats respecte de temes que són de competència municipal". 

Com podreu seguir l'audiència?
Amb format presencial, assistint a la sala de plens, diumenge a les cinc de la tarda. L'aforament serà limitat a causa de la covid-19; però en cas necessari, l'acte es repetirà.
A través d'Internet, connectant-vos al canal de Youtube de l'Ajuntament. Cliqueu aquí.

Hi podreu fer preguntes?
Sí, tant els veïns que assisteixin a la sala de plens com els que segueixin l'acte pel canal de Youtube. En aquest cas, serà a través del xat.

Com s'organitzarà l'audiència?
Hi haurà un primer torn de paraula a càrrec de l'equip de govern municipal. Tot seguit, es farà un torn obert de preguntes.

Audiència pública

Informació relacionada
Dijous, 30 de març de 2023
Hi assistirŕ l'alcalde, Nani Mora, la regidora d'Habitatge, Gemma Martín, i el regidor d'Urbanisme, Gerard Viladomat
Dimecres, 22 de març de 2023
Hi assistirŕ l'alcalde, Nani Mora, i el regidor d'Urbanisme, Gerard Viladomat
A les 19.30 h, a la sala de plens i per YouTube
Dijous, 16 de juny de 2022
Hi assistirŕ l'alcalde, Nani Mora, i el regidor de Participació Ciutadana, Gerard Viladomat