X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Versió per imprimir
Documents
Formularis de reserva: Campament Reial, al parc de Ca l'Alfaro ESGOTAT!
La tarda del 5 de gener, de 18 a 21 hores: trieu franja horŕria

Trieu franja horŕria i reserveu les vostres entrades tot emplenant un dels formularis adjunts. Cal reservar cita prčvia per poder visitar el recinte.

Places esgotades!

La inscripció generarà un correu electrònic amb un QR amb les entrades sol·licitades que haureu de portar el dia 5 de gener, al parc de Ca l'Alfaro, per poder accedir al campament. Es podran dur en paper o mostrar-se en la pantalla del telèfon.

El recorregut pel recinte de Ca l'Alfaro tindrà una durada aproximada de 15 minuts. La cita prèvia permetrà inscriure grups de fins a sis persones. És per això que us demanem que abans de completar la inscripció tracteu de formar un grup de fins a 6 persones, preferentment integrat per infants i per algun adult acompanyant.

L'aforament és limitat, per la qual cosa la reserva d'entrades es podrà fer fins que s'exhaureixin les localitats. El més important, atenent l'actual situació de pandèmia, serà mantenir les mesures sanitàries preventives de la covid-19.  

Avís

  • Caldrà ser-hi 10 minuts abans de l'hora reservada per tal d'organitzar l'entrada
  • Cal ser puntual, ja que no es permetrà l'entrada fora de l'horari reservat
  • Els infants sempre hauran d'anar acompanyats d'un adult.
     

ATENCIÓ | Les places són limitades i s'aniran reservant per ordre d'inscripció. Si heu fet una reserva i finalment no podeu assistir a la cita, adreceu un correu electrònic a cultura@ajllavaneres.cat

Informació relacionada
La cita prčvia s'activa dilluns 20 de desembre a partir de les 19 hores
Diputació de Barcelona
^