Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Culturals 2022 Sant Jordi 2022
A causa del mal temps, l'hora del conte i el lliurament de premis de la Mostra Literària es traslladen a la sala de plens; el concert, s'anul·la

Llavaneres tornarà a celebrar la diada de Sant Jordi al carrer, ara que la pandèmia ho permet, i ho farà amb un bon ventall d'activitats per a totes les edats. Per fer-ho possible, sumem esforços: Regidoria de Cultura, Biblioteca municipal, Escola Municipal de Música Llavaneres, Museu-Arxiu de Llavaneres i Casal Jove. A més, durant tot el dia es podran trobar les habituals parades de venda de llibres i roses perquè els veïns i visitants puguin complir amb la tradició de regalar un llibre i una rosa. Sortim al carrer per Sant Jordi!

Divendres, 22 d'abril

La commemoració de la Diada de Sant Jordi 2022 començarà la vigília, divendres 22 d'abril al vespre, amb una conferència a càrrec de Ferran Manau, membre del Museu Arxiu de Llavaneres, que desvetllarà els orígens llavanerencs dels Llull. Serà a les 19.30 hores, a la sala de plens, i també es podrà seguir en directe pel canal de Youtube, aquí.

Dissabte, 23 d'abril

La jornada començarà a la Biblioteca: els guanyadors del Concurs de Dibuix de Sant Jordi podran anar a recollir el seu premi i es podran contemplar les il·lustracions de tots els participants. Us recordem que el concurs s'adreça a infants de 3 a 14 anys i que el termini està obert fins al 21 d'abril.

A les 11 hores, també a la Biblioteca, es convida a participar d'un taller de punts de llibre a càrrec d'Imma Dorda.

A partir de les 16 hores, el Casal Jove proposa una fira d'intercanvi de llibres. Podreu intercanviar el vostre títol per un dels que trobareu allà. Més informació, aquí.

Tot seguit, a la plaça de la Vila es donarà pas a les activitats que la Regidoria de Cultura, amb el suport també de l'Escola Municipal de Música, ha preparat per aquest Sant Jordi. Us ho detallem:

L'Ajuntament de Llavaneres convida a tothom a participar de les activitats programades i a celebrar Sant Jordi, una de les festes més tradicionals de la cultura catalana.

Sant Jordi 2022: el cartell