Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Esportius 2022 Aquest estiu, '100% Esport, a Llavaneres'
Durant el mes de juliol, Esports organitza sessions de nivell mig i nivell avançat

La Regidoria d'Esports té una nova proposta per a aquest estiu. Si us agrada la marxa nòrdica, ben segur que us pot interessar. És un esport molt saludable i apte per a tots els públics. Durant el mes de juliol, farem sessions gratuïtes per a persones que vulguin iniciar-se en aquest esport i també per a esportistes que ja tinguin un nivell avançat. Per començar, el 5 de juliol, hi haurà un taller adreçat a tots els participants en el qual es distribuiran per nivells. Si hi esteu interessats, empleneu aquest formulari.

ATENCIÓ | Les places ja s'han esgotat. Les persones que s'inscriguin a partir ara -15 de juny, 14.25 h- quedaran en llista d'espera.

Què és la marxa nòrdica?

  • És un programa de fitness que es realitza a l'aire lliure sota la direcció d'un professional certificat amb l'ajuda de bastons específics i el suport musical en moments puntuals.
  • Treballa tots els components de l'activitat física: cardiovascular, tonificació, força, flexibilitat i equilibri, mitjançant una sèrie d'exercicis d'entrenament extrets principalment de Pilates, Nordic Walking i de disciplines com Ioga o Ballet, entre d'altres.

Quan es faran les sessions?

  • Les sessions es realitzaran tots els dimarts i dijous del mes de juliol, en horari de 19 a 20.30 h i seran guiades per un tècnic especialista amb titulació, Antonio Brieba. El punt de sortida de les sessions serà el nou Pavelló Municipal d'Esports.
  • Els participants es ditribuïran en dos grups segons el nivell, els dimarts, nivell mig, i els dijous, nivell avançat.
  • Dimarts 5 de juliol es farà un taller d'iniciació per a tots els participants, al parc de Ca l'Alfaro, a 19 h, que tindrà una durada aproximada de dues hores i mitja.  

Cal inscripció prèvia?

  • La participació a les sortides serà gratuïta i oberta a tothom amb inscripció prèvia; només cal dur calçat esportiu. No és necessari tenir bastons; l'organització en deixarà en préstec per a les sessions.
  • Les places són limitades: per participar-hi cal emplenar el formulari d'inscripció, aquí.

 El rètol 

Rètol