X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 24.05.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavaneres s'adhereix a la Setmana Sense Fum 2022
S'organitzarà un punt informatiu i s'oferirà una xerrada per donar eines per deixar el tabac

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres s'ha adherit a la celebració de la 23a Setmana Sense Fum (SSF), que la Generalitat de Catalunya commemora del 25 al 31 de maig, al voltant del Dia Mundial Sense Tabac, que és el 31 de maig. Per conscienciar la població de la necessitat de deixar l'hàbit de fumar, l'Equip d'Atenció Primària Sant Andreu de Llavaneres organitza un punt informatiu i una xerrada. A més, el consistori difondrà els missatges de la Setmana Sense Fum 2022 a través de les xarxes socials, dels butlletins informatius i amb falques a Ràdio Llavaneres. La primera activitat es farà divendres 27 de maig: a la Glorieta del passeig de la Mare de Déu de Montserrat. Hi haurà una parada informativa amb personal sanitari, d'11 a 13 hores. La segona activitat és una xerrada a la Biblioteca, el proper dimarts 31 de maig a les 19 hores.

Punt informatiu

El proper divendres 27 de maig un equip de professionals de la salut de l'Equip d'Atenció Primària Sant Andreu de Llavaneres oferirà assessorament a les persones que volen deixar de fumar i no poden, o que es troben en el procés de deixar aquest hàbit. Seran al passeig de la Mare de Déu de Montserrat, d'11 a 13 hores.

La xerrada

L'Equip d'Atenció Primària Sant Andreu de Llavaneres organiza una xerrada el proper dimarts 31 de maig, a la Biblioteca. La conferència porta per títol 'Eines per deixar de fumar' i s'inclou en la celebració de la Setmana Sense Fum. És oberta als veïns del municipi, amb preferència per les persones que volen deixar de fumar o que es troben en procés de deshabituació, i no cal inscripció prèvia. 

  • Xerrada: 'Eines per deixar de fumar'
    Dia: Dimarts, 31 de maig
    Hora: 19 h
    Lloc: Biblioteca Municipal de Llavaneres

    Organitza: Equip d’Atenció Primària Sant Andreu de Llavaneres
    Hi col·labora: Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Setmana Sense Fum 2022

La campanya

La Setmana Sense Fum s'impulsa a través del projecte d’integració 'SumaSalut'. El lema d’aquesta edició és 'Viu sense fumar i comença a sumar'. L’objectiu és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum i de residus del tabac. La setmana Sense Fum és una de les eines amb que cada any fem realitat el nostre compromís per promoure conductes saludables, tant per a infants i adolescents com per a persones adultes i gent gran.

Setmana Sense Fum 2022

Informació relacionada
Dimarts, 31 de maig de 2022
Dins de la celebració de la Setmana Sense Fum 2022
Divendres, 27 de maig de 2022
Dins de la celebració de la Setmana Sense Fum 2022
Diputació de Barcelona
^