X
Excepcionalitat per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 01.06.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Toni Majó es reincorpora com a regidor del PP
L'acceptació de l'acta de regidor va ser un dels punts destacats del ple de maig

Toni Majó i Vives va prendre possessió de l'acta de regidor, en el ple municipal de 31 de maig, en substitució de Carlos Bartomeu. Va ser un dels punts destacats de la sessió ordinària del mes de maig, que també va incloure altres punts d'interès, com ara l'aprovació provisional, per unanimitat, del Pla especial urbanístic per a la regulació dels habitatges d'ús turístic i de les llars compartides de Llavaneres, i de l'ordenança que en regularà la gestió. El Ple també va aprovar definitivament el Projecte de gestió del nou Pavelló Municipal d'Esports. La proposta va sumar els vots a favor d'ERC, Ciutadans, PP, Movem Llavaneres i PSC, i va topar amb l'abstenció de Junts per Llavaneres. D'altra banda, el ple va tirar endavant un punt d'urgència: l'adjudicació del contracte d'explotació de les tres guinguetes de la platja de Llavaneres.

Altres punts del ple van ser:

  • Aprovació per assentiment de la proposta al Departament d'Empresa i Treball de les dues festes locals per a l'any 2023: 17 de juliol (La Minerva) i 30 de novembre (Sant Andreu).
  • Aprovació per unanimitat del Conveni de col·laboració entre el departament d'Interior de la Generalitat, l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya, el Consell Comarcal del Maresme i l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres per dur a terme la selecció conjunta del personal funcionari i constituir una borsa de treball de les policies locals.
  • Aprovació per unanimitat de l'expedient de reconeixement extrajudicial de crèdits número 2/2022.
  • Aprovació per unanimitat de l'aixecament del reparament suspensiu interposat per l'àrea d'Intervenció (expedient 1/2022).
  • Aprovació per unanimitat el Pla de transició energètica de Sant Andreu de Llavaneres vinculat al pacte d'alcaldies pel clima i l'energia sostenible.
  • Aprovació de la moció conjunta dels Grups Municipals d'ERC-AM i Junts per Llavaneres de suport als Jutges de Pau, amb els vots a favor d'ERC, Junts per Llavaneres, Ciutadans, PP i Movem Llavaneres, i el vot en contra del PSC.
  • Aprovació de la proposta d'ERC de declaració institucional per la llibertat dels presos polítics, amb els vots a favor d'ERC, Junts per Llavaneres i Movem Llavaneres, i els vots en contra de Ciutadans, PP i PSC.
Informació relacionada
També per unanimitat, dona llum verda a una nova ordenança municipal per promoure l'estalvi d'aigua
La corporació va celebrar la primera sessió ordinària del mandat 2023-2027
La sessió extraordinària del 23 de maig va servir per acomiadar els regidors que no es presenten a les eleccions municipals del 28M
El consistori es va adherir al Pla comarcal per la diversitat sexual i de gènere i va donar llum verda al procés per licitar el bar de la piscina
Els comptes superen els 15 milions d'euros i la plantilla de personal està dotada amb 133 treballadors
El coeficient de l'Impost de Béns Immobles s'incrementa lleugerament
El ple ha declarat d'especial interès les tres promocions urbanístiques previstes a Can Rivière, Els Ametllers i El Balís
És el nou responsable polític de les àrees d'Esports i Igualtat i el regidor del barri de Montalt, Catà i Grup Betlem
La renúncia de l'acta de regidora va ser un dels punts destacats del ple de juny
El ple va aprovar l'avantprojecte de les obres de reurbanització del barri amb el vot a favor de tots els grups municipals
Després de dos anys de pandèmia i de sessions telemàtiques
Diputació de Barcelona
^