Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Societat 2022 Treball, Talent i Tecnologia
Inscripcions obertes a un seminari el proper divendres 23 de setembre, de 13.30 a 16.30 h, a la Biblioteca de Llavaneres, amb pica-pica per als assistents

Tot a punt per al primer seminari per a empreses programat en el marc del projecte 'Treball, Talent i Tecnologia'. Per obrir el cicle de formacions adreçades a empresaris de Les 3 Viles, es convoca els negocis de l'àmbit de la salut. Us hi podeu apuntar en aquest enllaç.

ACTUALITZACIÓCanvi d'hora del primer seminari del projecte 'Treball, Talent i Tecnologia'. S'havia anunciat en horari de matí però finalment es farà al migdia per facilitar la participació de les empreses del sector. Hi haurà un pica-pica per als assistents.

La primera sessió dels seminaris s'adreça a les empreses del sector de la sanitat i es farà divendres 23 de setembre, de 13.30 a 16.30 hores, a la Biblioteca de Sant Andreu de Llavaneres. En primer lloc, de 13.30 a 15 hores, intervindrà Doctodata, que posarà el focus en l'optimització i l'automatització dels processos documentals, la implantació del document electrònic i la integració i la implantació dels sistemes TIC en els negocis del sector. Tot seguit, de 15.00 a 16.30 hores, serà el torn de Serhs, que parlarà de ciberseguretat, de gestió documental laboral i mercantil i de gestió del temps.

El cicle inclou quatre seminaris sectorials amb la voluntat d’impulsar la transformació digital del teixit empresarial, promoure el creixement sostenible i millorar la competitivitat dels negocis de Les 3 Viles. Més informació dels seminaris del projecte 'Treball, Talent i Tecnologia', aquí. ‘Treball, Talent i Tecnologia’ està impulsat pels ajuntaments de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d'Estrac, i té el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de la Fagem.

 El rètol  

Sanitat