Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Societat 2022 Forma't 2022: deu anys impulsant la formació i l'ocupació
La formació es farà del 3 d'octubre al 2 de novembre, a la Biblioteca de Llavaneres

La Regidoria d'Ocupació de l'Ajuntament de Llavaneres ha programat un curs de formació gratuït per a l'atenció sociosanitària per a persones dependents. El curs s'impartirà de manera presencial a la Biblioteca de Llavaneres a partir del 3 d'octubre, els dilluns i dimecres al matí, fins al 2 de novembre. Les inscripcions estan obertes a través del formulari del Forma't, que inclou altres propostes per aquest final d'any. Preneu-ne nota i inscriviu-vos a les activitats que més us interessin. A càrrec de Seshat Formació.

L'objectiu del curs és facilitar les eines per ajudar en l'àmbit sociosanitari a domicili a persones amb especials necessitats de salut física, psíquica i social. Els assistents aprendran les estratègies i els procediments més adequats per mantenir i millorar la seva autonomia personal i les seves relacions amb l'entorn.

El curs comptarà amb formadors de tots els àmbits implicats en aquest tipus d'atenció (treball social, geriatria, infermeria i fisioteràpia) per tal de poder treballar tots els aspectes a tenir en compte en l'atenció sociosanitària per a les persones dependents.

 Horari 

La formació començarà el proper dilluns 3 d'octubre i s'impartirà de manera presencial a la Biblioteca Municipal de Llavaneres, amb el següent horari: dilluns i dimecres, de 9.30 a 13 hores. El curs finalitzarà el 2 de novembre.

 Inscripcions 

  • El curs és gratuït però cal inscripció prèvia.
  • Places limitades segons l'ordre d'inscripció.
  • Les inscripcions ja estan obertes a través del següent enllaç.

Atenció