Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Societat 2022 Treball, Talent i Tecnologia
S'impartirà els dies 17 i 24 d'octubre, al Centre Cívic El Gorg de Sant Vicenç

Per continuar amb el cicle de formacions del projecte 'Treball, Talent i Tecnologia', es convoca els negocis del sector comercial. Us hi podeu apuntar aquí.

El projecte Treball, Talent i Tecnologia presenta un nou seminari sectorial que busca ajudar a millorar la competitivitat dels negocis del sector del comerç de les 3 Viles.

El Centre Cívic El Gorg acollirà, el pròxim dilluns 17 d'octubre, de 13.30 a 16.30 hores (amb pica-pica per dinar), la primera part d'una trobada per a empreses en la qual Serhs abordarà els avantatges de la digitalització de documents i Magnètic aprofundirà en les claus de les vendes, del màrqueting i de les noves tecnologies. La segona part del seminari està prevista per al dilluns 24 d'octubre, de 13.30 a 16.30 hores (amb pica-pica per dinar) i, en aquesta ocasió, Cloud Gaia facilitarà als participants eines per fidelitzar la seva clientela.

El cicle inclou quatre seminaris sectorials amb la voluntat d'impulsar la transformació digital del teixit empresarial, promoure el creixement sostenible i millorar la competitivitat dels negocis de Les 3 Viles. Més informació dels seminaris del projecte 'Treball, Talent i Tecnologia', aquí.

El cicle l'impulsen els ajuntaments de Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d'Estrac amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de la Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM).

Seminari