Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Festes 2022 Festa Major de Sant Andreu 2022

Us presentem les tres colles de percussió que participaran aquest dissabte 26 de novembre, a les 17 hores, en la cercavila i l'exhibició de la Festa Major de Sant Andreu 2022. La sortida es farà des del parc de Can Matas.

Diables Kabra (barri Sant Josep, L'Hospitalet de Llobregat)

La colla de Diables Kabra neix a finals de 1999, després de reunir-se el jovent del barri amb la necessitat de fer una colla de diables i portar el món del foc al barri de Sant Josep, i a la ciutat de L'Hospitalet de Llobregat. Durant el 10è aniversari de l'entitat neix la colla de tabalaleres i tabalers de KABRA, una de les prioritats que tenia l'entitat. Coincidint amb el 20è aniversari de la colla arriba la pandèmia, però enlloc d'aturar-se, segueixen treballant per aconseguir fer realitat un altre projecte important: la Bèstia de Foc, la Kabrona. Avui en dia ja és una realitat. Una bèstia de foc de més de 3 metres d'alçada.

Logo percussió 1

Petits musicae (Barri Poble Nou, Pineda de Mar)

Els Petits Musicae es van crear l'any 2013, dins de l'entitat Forces Infernals de Poble Nou de Pineda de Mar. Al llarg de la seva trajectòria, la colla ha anat evolucionant però sense perdre'ns l'essència. Aposten per un estil lliure, que combina diferents estils de ritmes amb les seves respectives coreografies.

Actualment la formen 20 membres de diferents edats, d'entre 5 i 17 anys, i realitzen diferents cercaviles durant l'any (fira de nadal, festa major, carnaval, etc). Els agrada apuntar-se a qualsevol bogeria que els proposin!

Logo percussió 2

Quilombo (Premià de Mar)

Quilombo és un jove grup de percussió de Premià de Mar format per 25 membres. Es caracteritza per estar en constant evolució, sempre plens d'energia, ritme i, sobretot, amb ganes de demostrar al món els fruits del seu treball.

Les seves actuacions es basen en múltiples cançons creades pel grup i tocades amb diferents instruments de percussió, acompanyades d'explosives coreografies. A Quiolombo són flexibles, de cercaviles a estàtics, de concursos a trobades. Els agrada la percussió en totes les seves formes, i gaudeixen buscant la resposta del públic.

Logo percussió 3