La Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Turisme i Consum organitza un any més el concurs de cuina Llavamasterxef. Es farà dissabte 15 d'abril. El lloc de trobada és la glorieta del parc del Primer d'Octubre.
Hi ha quatre premis de 100 euros i el concurs és obert a tothom. La participació pot ser individual o en grups d'un màxim de tres persones. A més, hi ha dues modalitats: júnior i adults.
Com a novetat d'aquest any, s'estableix que els equips poden triar un restaurant de la vila perquè els faci de mentor durant el concurs. Cal que a la instància facin constar si algun restaurador local abanderarà l'equip.
Podeu consultar aquí les bases del concurs.
Categories de participació i premis
S’estableixen dues categories i quatre premis de 100 € repartits de la següent manera:
a) Llavamasterxef
Adreçat al públic en general. La participació pot ser individual o en grups d’un màxim de tres persones, dues de les quals han de ser més grans de 16 anys.
S’hi estableixen tres premis:
1r premi: Plat estrella (100,00 €)
2n premi: Plat de Pèsol garrofal (100,00 €)
3r premi: Les bones postres (100,00 €)
b) Llavamasterxef júnior
Adreçat a infants de fins a 15 anys. L'equip ha d'estar format per tres persones, dues de les quals han de ser necessàriament infants d'edat igual o inferior a 15 anys. S’estableix un únic premi:
4t Premi: Llavamasterxef Jr (100,00 €)
Barems
1a prova: Plat estrella. Cada participant haurà de portar el seus propis estris i ingredients per poder lluir-se i elaborar els seu 'plat estrella' amb un límit de temps. Perquè el plat entri a concurs cal lliurar al jurat un document amb explicació detallada de la recepta i dels ingredients emprats.
2a Prova: Plat amb Pèsol garrofal. L'organització subministrarà els pèsols als participants. L'equip, lliurement, a partir de receptes i materials propis, haurà de preveure i portar els ingredients necessaris i els estris de cuina per elaborar el plat amb un límit de temps. Perquè el plat entri a concurs cal lliurar al jurat un document amb l’explicació detallada de la recepta i dels ingredients emprats.
3a Prova: Les bones postres. Es tracta d’una dolça creativitat en mans dels concursants, que també hauran de portar els ingredients i els estris necessaris per elaborar el plat amb un límit de temps. Perquè el plat entri a concurs cal lliurar al jurat un document amb explicació detallada de la recepta i dels ingredients emprats.
Presencialment, a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), plaça de la Vila, 1
Telemàticament, a través d'una instància genèrica, adjuntant-hi el formulari d'inscripció annex.
AVÍS IMPORTANT: En cas que actuï en nom d'un tercer, prèviament a la tramitació de qualsevol petició, ha de tramitar aquest formulari Ar01. Autorització de representació
Règim Jurídic, publicitat i fiscalitat: Els ajuts atorgats mitjançant aquesta convocatòria resten sotmesos a la Llei General de Subvencions 38/2003, de 17 de novembre, i a la normativa que la desenvolupa i en el seu compliment els atorgaments seran degudament informats a Base de Dades Nacional de Subvencions tot i quedar exempts del règim de publicació previst a la LGS en aplicació de la LO 1/1982 de 5 de maig, sobre protecció civil del dret de l'honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, i queden sotmeses al règim fiscal vigent en el moment del seu atorgament.
Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Turisme i Consum
Ca l'Alfaro
Pg. Mare de Déu de Montserrat, 27-33
937 023 644
promocio@ajllavaneres.cat
Si voleu consultar les dades del registre, ho podeu fer accedint a la carpeta del ciutadà.