X
Excepcionalitat per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 23.02.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Us agrada escriure? Presenteu-vos a la Mostra Literària 2023!
Publiquem les bases de la convocatòria: els treballs es poden presentar fins al 31 de març

Llavaneres convoca un any més la Mostra Literària. Hi poden participar les persones majors de 6 anys, empadronades al municipi o que acreditin algun vincle amb la vila. Les obres es poden presentar fins al 31 de març. Consulteu aquí com fer el tràmit. El jurat farà públic els guanyadors per la diada de Sant Jordi, diumenge 23 d'abril.

Ja s'han publicat les bases per participar a la Mostra Literària de 2023, que organitza cada any la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, amb la col·laboració dels centres educatius del municipi. L'objectiu de la convocatòria és fomentar l'hàbit de la lectura, estimular la producció literària entre els més joves i donar a conèixer el seu talent creatiu. S'hi pot presentar qualsevol persona major de 6 anys empadronada al municipi de Sant Andreu de Llavaneres o que acreditin algun vincle amb la vila. Un mateix autor només podrà presentar un sol treball per a cada modalitat. 

Els participants es classificaran en sis grups –segons edats- i es podran presentar treballs en les modalitats de poesia i prosa. Els textos han de ser individuals, escrits en català, totalment inèdits i es poden presentar fins al 31 de març a l'Ajuntament. La temàtica del treball és lliure, tot i que queden exclosos del certamen escrits de temàtica científica i/o tècnica. Les obres s'hauran de registrar a l'Ajuntament: de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores. El tràmit es pot fer telemàticament o presencialment. Més informació, aquí.

Els guanyadors i segons classificats rebran lots de llibres i premis en metàl·lic de fins a 200 euros, segons la categoria. El veredicte del jurat, format per persones relacionades amb el món de la cultura de Sant Andreu de Llavaneres, es farà públic diumenge 23 d'abril, a les 12 h, a la plaça de la Vila. Les obres guanyadores competiran amb la resta de treballs premiats de la comarca, en la Mostra Literària del Maresme.

IMPORTANT

Per registrar les obres és preferible que demaneu cita prèvia a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC). 

Consulteu aquí la convocatòria.

Mostra

Informació relacionada
Diumenge, 23 d'abril de 2023
Dissabte, 22 d'abril de 2023
Visita de l'autor per a la presentació del seu nou llibre, En las fauces del diablo
Diputació de Barcelona
^