X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 15.12.2008
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
La Mostra de Teatre Dani Tàpias es tanca aquest dissabte amb "Bururub", de Kasplas Teatre
Aquesta obra substitueix "Viatge en un trapezi", que es va haver d'ajornar per malaltia d'una de les actrius
Bururub amb Kasplas Teatre

La companyia Kasplas teatre presenta aquest dissabte 20 de desembre a El Casal de Llavaneres l'obra Bururub. Un espectacle d'humor per a tots els públics que servirà per tancar l'11a Mostra de Teatre Dani Tàpias, en substitució de Viatge en un trapezi que es va haver de suspendre per malaltia d'una actriu.

A Bururub, els germans bessons Kasplas, de tradició familiar titiritera, expliquen quatre històries quotidines, però ho fan amb un toc surrealista. La primera història parla d'un ximpanzé assassinat a l'autopista i d'un miracle final; la segona de l'àvia dels Kasplas i els seus problemes d'empadronament; la tercera, sobre una pel·lícula de por amb mort sorpresa al cine; la quarta, és sobre la família dels Kasplas... Un espectacle d'humor de dos contacontes urbans amb reminiscències de Faemino i Cansado, els germans Marx i Gila. Els actors d'aquest espectacle de petit format són Quim Castellà i Feliu Plasencia, i la música és de Toño Cabo. La durada és d'una hora aproximadament.

L'espectacle començarà a les 22 hores, a El Casal de Llavaneres, i l'entrada és gratuïta amb motiu dels deu anys de la Mostra.

Informació relacionada
Dissabte, 20 de desembre de 2008
"Bururub" amb Kasplas Teatre
Dissabte, 22 de novembre de 2008
Divendres, 14 de novembre de 2008
"Temps de poetes", nit de poesia
Dissabte, 25 d'octubre de 2008
En aquest desè aniversari de la primera mostra, El Casal de Llavaneres proposa tres obres molt diferents i força engrescadores, i una nit de poesia
Diputació de Barcelona
^