Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Societat 2023 23a Festa del Pèsol Garrofal de Llavaneres
Se servirà fins a l'1 de maig als restaurants participants

De l'11 de març a l'1 de maig, els restaurants locals ofereixen menús especials per poder degustar la millor cuina del Pèsol Garrofal de Llavaneres.

Arriba la primavera i a Llavaneres vol dir que és temps de pèsols. Els productors locals estan recollint des de fa dies la collita del pèsol garrofal sembrat al mes d'octubre i, ara, amb la implicació dels restaudors locals, els podrem tornar a tastar, en les més variades i exquisides receptes.

Fins a l'1 de maig els restaurants de la vila s'afegeixen un any més a la Mostra Gastronòmica del Pèsol de Llavaneres, una activitat que permet a veïns i visitants degustar la nostra millor gastronomia.

RESTAURANTS PARTICIPANTS

 AL DUOMO RISTORANTE ITALIANO  

Av. de Catalunya, 45 bis. Tel. 608 686 707

www.alduomollavaneres.com 

Tancat diumenge nit i dilluns

Plats:
Tagliatelle a la boscaiola. Amb tomàquet, pèsols, xampinyons i ceba. Preu: 15 € (IVA inclòs)
Raviolis de ricotta i espinacs amb crema de pèsols i encenalls de pernil i pinyons. Preu: 16 €  (IVA inclòs)

 CAN JAUME 

Port Balís, s/n. Tel. 93 792 69 60

www.canjaume.cat 

Tancat dimecres


Menú:
Aperitiu de Can Jaume i coca torrada amb tomàquet
Raviolis de gambes i ceps
Pèsols de Llavaneres ofegats amb botifarra negra i blanca
Coca de Llavaneres
Celler: Pansa Blanca, DO Alella
Preu: 39,50 € (IVA inclòs)

 CAN PERICH 

Munt, 59. Tel. 93 792 97 93

www.canperich.com

Tancat dilluns i dimarts. Dimecres, dijous i diumenge esmorzars i dinars. Divendres i dissabte tot el dia.  

Plats:
Plat de pèsols només el cap de setmana i entre setmana, per encàrrec, amb un mínim de dos dies d'antelació.
Plat de Pèsols de Llavaneres ofegats: Preu: 21,75 € (IVA inclòs)
Celler: Foranell Coriolis (Pansa Blanca, garnatxa i Picapoll) DO Alella. Preu: 15 € (IVA inclòs) 

MASIA BARTRÈS 

Passeig Bellaire, 48. Tel. 93 792 70 01

www.masiabartres.com

Obert: tots els dies de la setmana; la Mostra Gastronòmica se serveix només els caps de setmana.

Plats:
Pèsols de Llavaneres ofegats: Preu: 20 € (IVA inclòs)
Coca de Llavaneres: Preu: 5 € (IVA inclòs)
Celler: Alella Marfil, DO Alella. Preu: 20 € (IVA inclòs) 

PINS MAR 
Passeig Marítim, 86-100. Tel. 93 792 69 02 

www.restaurantpinsmar.com 

Dilluns tancat 

Plats:
Pèsol garrofal de Llavaneres ofegats: Preu: 24 € (IVA inclòs)
Coca de Llavaneres. Preu: 5,50 € (IVA inclòs)

 TECA BALÍS  

Port Balís, 1. Tel. 93 410 90 11 / 630 761 286

www.tecabalis.com/es

Obert: dilluns, dimecres i diumenge, de 8 a 17 h; dijous, divendres i dissabte, de 8 a 24 h

Menú:
Pèsol garrofal de Llavaneres ofegats amb botifarra negra i blanca
Costelles de porc d'Uroc cuites a baixa temperatura, lacades amb mel i soja 
Coca de Llavaneres
Celler: vi blanc chardonnay ecològic Parvus, DO Alella
Preu: 37 € (IVA inclòs)

LA ROSETA – MENJARS PER EMPORTAR 

Avinguda de Pau Casals, 29. Tel. 660 613 056

www.menjarsroseta.cat

Obert: de dimarts a diumenge, de 9 a 15 h

Plat:
Ració per emportar: Pèsols Garrofals de Llavaneres ofegats. Preu: 20 € (IVA inclòs) 

MAS NADAL  

Riera de l’Avall, 8. Tel. 93 792 72 44 / 656 858 160

www.masnadal.com

Obert: les nits de divendres i dissabte, i tots els migdies excepte dimarts

Plat:
Pèsols ofegats a l’estil Mas Nadal. Preu: 17,50 € (IVA inclòs).

LA TAVERNA DEL PORT 

Port Balís, local 11. Tel. 93 792 73 03 

www.latavernaportbalis.com

Obert: de dimecres a diumenge i els dies festius, de 13 a 17 h

Menú:
Peix fregit
Pèsols ofegats amb botifarra i cansalada
Coca de Llavaneres
Celler:
Pansa Blanca, DO Alella
Preu: 38 € (IVA inclòs) 

VITERRA RESTAURANT  

Port Balís, 11. Tel. 93 231 73 41

viterra.restaurantportbalis@gmail.com 

Obert: les nits de divendres i dissabte i tots els migdies, excepte dilluns

Menú:
Croqueta de la setmana
Mini amanida de l’horta amb ventresca de tonyina
Torrada steak tàrtar amb maionesa de kimchi
Pèsols ofegats de Llavaneres amb botifarra negra i blanca
Coca de Llavaneres
Aigua i pa
Celler:
Vi blanc: Serralada marina (pansa blanca) DO Alella
Vi negre: Blau (garnatxa, carinyena i syrah) DO Montsant
Preu: 38 € (IVA inclòs)

*Menú disponible de divendres a diumenge i entre setmana avisant amb antelació

ÀLEX RESTAURANT 

Avinguda de Can Sans, 68. Tel. 619 558 320 

www.alexrestaurant.es

Obert: cada dia. Horari de cuina de 13 a 15.45 h i de 20 a 22.30 h 

Plat:
Pèsol ofegat de Llavaneres. Preu: 22,20 € (IVA inclòs)

YUCCA RESTAURANT  

Port Balís, 2-3. Tel. 623 542 358

www.yuccarestaurant.wordpress.com

Obert: de dimecres a diumenge

Plat:
Shirashi bowl d'arròs de sushi amb tàrtar de llagostins, Pèsols de Llavaneres amb ceba de Figueres caramel·litzada, tobiko (ous de peix volador) i la nostra salsa tàstara. Preu: 12,50€ (IVA inclòs)

Pèsol ofegat de Llavaneres