Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Agenda Marcs Societat 2023 Forma't en salut 2023
Vols formar-te per donar suport al Punt Lila?

L’àrea d’Igualtat de l'Ajuntament de Sant Vicenç amb la cooperativa Cúrcuma han preparat un curs per formar persones que vulguin donar suport al Punt Lila.

Inscripcions fins el dia 15 de maig, aquí.

La finalitat del Punt Lila és oferir a les dones llocs segurs, d'informació, recepció, assessorament i sensibilització. Aquest curs està enfocat a formar persones interessades a donar suport a l’espai.

L’àrea d’Igualtat de l'Ajuntament de Sant Vicenç amb la cooperativa Cúrcuma han organitzat aquesta formació que té per objectiu identificar i desnaturalitzar les violències masclistes i compartir estratègies per erradicar-les des d’una mirada comunitària a través del Punt Lila.

La formació utilitzarà una metodologia activa, vivencial i creativa, que inclou conceptes teòrics, recursos audiovisuals i dinàmiques de teatre i rol-playing.

El curs es gratuït i tindrà lloc els dies 17 i 24 de maig, de 17 a 20 h, a l’Espai Jove El Cau de Sant Vicenç de Montalt.

La formació està oberta a tothom, per a totes les edats. Només cal que les persones estiguin motivades i compromeses en la lluita contra la violència masclista.

Més informació aquí.

 RÈTOL 

Rètol_formació Punt Lila SVM