X
Excepcionalitat per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Formularis | PUBLICAT 19.09.2023
Formularis
Vols participar en el muntatge del túnel del terror del Llavaween?
És una nova proposta festiva per al vespre del dimarts 31 d'octubre

T’agraden les manualitats? Vols participar en la preparació d’un túnel del terror? T’hi veus fent de figurant terrorífic?

T'estem buscant perquè ens ajudis en el muntatge del Llavaween, una nova proposta festiva i de lleure que se celebrarà dimarts 31 d'octubre al vespre a Llavaneres. 

Inscriu-t'hi emplenant aquest formulari i ens posarem amb tu.

Nota. Els participants han de ser majors de 12 anys.

Com viurem el Halloween a Llavaneres?

Les Regidories de Joventut i de Promoció Econòmica estant treballant en una nova proposta per celebrar la nit de Tots Sants a Llavaneres, a partir de les 17.30 hores del 31 d'octubre i fins a la mitjanit. Properament us en donarem més detalls. 

Llavaween

*
*
*
Cliqueu per veure l'ajuda *
*M'agradaria...
Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la política de privacitat


Avís: S'informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l'Ajuntament i que poden ser objecte d'inclusió en altres fitxers  automatitzats per fer-ne el tractament informàtic. Així mateix, s'informa de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit adreçat a qualsevol dels punts d'atenció ciutadana.

Diputació de Barcelona
^