Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs 2009 10a Festa del Pèsol
Avui s'ha signat el conveni de col·laboració i en la trobada també s'ha parlat dels nous accessos de Llavaneres amb la C-32
Reunió Ajuntament i Acesa

Acesa patrocinarà amb 3.000 euros la 10a Festa del Pèsol, que se celebrarà a Llavaneres del 16 al 19 d'abril. L'alcalde de Llavaneres, Bernat Graupera, i el director general d'Acesa, Josep Lluís Giménez Sevilla, han signat avui el conveni de col·laboració -a la foto.
Reunió Ajuntament i Acesa

A la reunió, que ha tingut lloc avui a l'Ajuntament, també hi han assistit, per part del consistori, el regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Josep Molina, i el secretari municipal, Josep Lluís Valentín.

La trobada també ha servit per posar sobre la taula el projecte per dotar l'autopista C-32 de nous accessos a Llavaneres. Acesa ha presentat una proposta perquè el municipi pugui tenir entrada i sortida directa cap a Girona, una reclamació que fa uns dies es va debatre en el Parlament de Catalunya. La companyia s'ha mostrat favorable a tirar endavant la proposta si es rep el suport de la Generalitat.