Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Ārea de Serveis Centrals Governaciķ Notícies
Els treballs es van realitzar dijous 2 de juliol a la tarda en un operatiu que va durar menys de tres hores
Retirada de l'estructura metàl·lica

Menys de tres hores va durar dijous a la tarda l'operació de retirada de l'estructura metàl·lica que des del 19 de juny estava sedimentada a la platja de Llavaneres. Les feines van anar a càrrec de dues empreses locals, Etramar, especialitzada en treballs marítims, i Excavacions Jocar. L'estructura es va extreure del mar mitjançant una grua i un cop a la sorra es va seccionar i es va carregar en els camions. Del cost de la retirada se'n farà càrrec l'empresa propietària de la instal·lació.
Retirada de l'estructura metàl·lica

Experts submarinistes de l'empresa Etramar de Sant Andreu de Llavaneres i operaris de Jocar van extreure, dijous 2 de juliol a la tarda, en una operació molt ben coordinadada les restes de la piscifactoria que des de feia 13 dies obligava a mantenir tancada un tram de platja. La Policia Local, que ha coordinat tot l'operatiu des de l'aparició de l'estructura, també va col·laborar-hi. Del cost de la retirada, se n'ha fet càrrec l'empresa propietària de la plataforma.

Tot i la dimensió de l'estructura, els operaris van optar per extreure d'una peça el material sedimentat dins el mar i va ser un cop a fora que es va procedir a segmentar-lo per endur-se'l de la platja. A més, es van extreure restes de ferro que es trobaven dispersos i va quedar tota la zona de platja neta. L'operació va començar a les 6 de la tarda i abans de les 9 del vespre ja s'havia enllestit la feina.

Fotos: ETRAMAR

Video

Imatges cedides per ETRAMAR: Si voleu veure les imatges, podeu clicar aquí. Fitxer de 19 MB.

Nota: Cal que tingueu instal·lada l'extensió corresponent per reproduir audiovisuals.


Més informació

Un tram de la platja es tanca al bany per la presència d'una estructura metàl·lica de grans dimensions