Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Ārea de Serveis Centrals Governaciķ Notícies
Els treballs es van realitzar dijous 2 de juliol a la tarda en un operatiu que va durar menys de tres hores
Retirada de l'estructura metālˇlica

Menys de tres hores va durar dijous a la tarda l'operaciķ de retirada de l'estructura metālˇlica que des del 19 de juny estava sedimentada a la platja de Llavaneres. Les feines van anar a cārrec de dues empreses locals, Etramar, especialitzada en treballs marítims, i Excavacions Jocar. L'estructura es va extreure del mar mitjanįant una grua i un cop a la sorra es va seccionar i es va carregar en els camions. Del cost de la retirada se'n farā cārrec l'empresa propietāria de la instalˇlaciķ.
Retirada de l'estructura metālˇlica

Experts submarinistes de l'empresa Etramar de Sant Andreu de Llavaneres i operaris de Jocar van extreure, dijous 2 de juliol a la tarda, en una operaciķ molt ben coordinadada les restes de la piscifactoria que des de feia 13 dies obligava a mantenir tancada un tram de platja. La Policia Local, que ha coordinat tot l'operatiu des de l'apariciķ de l'estructura, també va colˇlaborar-hi. Del cost de la retirada, se n'ha fet cārrec l'empresa propietāria de la plataforma.

Tot i la dimensiķ de l'estructura, els operaris van optar per extreure d'una peįa el material sedimentat dins el mar i va ser un cop a fora que es va procedir a segmentar-lo per endur-se'l de la platja. A més, es van extreure restes de ferro que es trobaven dispersos i va quedar tota la zona de platja neta. L'operaciķ va comenįar a les 6 de la tarda i abans de les 9 del vespre ja s'havia enllestit la feina.

Fotos: ETRAMAR

Video

Imatges cedides per ETRAMAR: Si voleu veure les imatges, podeu clicar aquí. Fitxer de 19 MB.

Nota: Cal que tingueu instalˇlada l'extensiķ corresponent per reproduir audiovisuals.


Més informaciķ

Un tram de la platja es tanca al bany per la presčncia d'una estructura metālˇlica de grans dimensions