X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 17.09.2009
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
L'Ajuntament de Llavaneres impulsarà una xarxa wifi d'accés a internet
La Comissió del Mercat de les Telecomunicacions ha registrat el consistori com a operador de xarxes i serveis de comunicacions electròniques

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres ha estat registrat oficialment per la Comissió del Mercat de les Telecomunicacions com a operador de xarxes i serveis de comunicacions electròniques. Aquesta autorització permetrà al consistori impulsar la creació d'una xarxa wifi, sense fils, d'accés a internet, pública i oberta, als edificis municipals.

A partir de l'1 d'agost de 2009, l'Ajuntament té llicència per a l'explotació d'una xarxa pública de comunicacions electròniques, que li permet oferir accés a internet als ciutadans, amb el compromís de vetllar pels principis de neutralitat, transparència i no discriminació.

L'alcalde de Llavaneres, Bernat Graupera, ha destacat que amb aquesta autorització el consistori podrà tirar endavant un dels compromisos del mandat: oferir accés a internet obert a tots els veïns com a garantia per evitar la fractura digital. L'alcalde ha afegit que aquest projecte públic d'accés a la xarxa es potenciarà en col·laboració amb Les 3 Viles, juntament amb Caldes d'Estrac i Sant Vicenç de Montalt, per tal d'ampliar els punts de connexió adreçats als ciutadans.

Informació relacionada
S'acaba d'instal·lar una antena que permet que els banyistes es connectin a internet durant una hora
Entra en funcionament la nova connexió a la xarxa wi-fi per als barris de mar de Llavaneres
Campanya informativa fins al 31 de desembre: preneu nota dels horaris i informeu-vos-en
Ajuntament i Guifi.net signen un conveni de col·laboració per consolidar el funcionament de la xarxa oberta d'internet al municipi
Diputació de Barcelona
^