X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 28.09.2009
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Leopoldo Abadía participa en el segon cicle d'empresa i RSE de "Les 3 viles"
Autor de "La crisis ninja", s'ha fet famós per parlar clar de la crisi i serà a Llavaneres el 7 d'octubre, en l'acte central de les jornades
Leopoldo AbadíaLes 3 viles organitzen el 2n Cicle d'Empresa i Responsabilitat Social Empresarial (RSE) el proper dimecres 7 d'octubre a Can Caralt, de Llavaneres. Entre els ponents de la jornada, en destaca l'ex professor de l'IESE i autor del llibre La Crisi Ninja, Leopoldo Abadia. Les inscripcions per assistir a les jornades ja estan obertes.

La participació de Leopoldo Abadía (Saragossa, 1933) serà, sens dubte, un dels moments més destacats del segon cicle empresarial que organitzen Les 3 viles. Abadía és doctor enginyer industrial, ITP Business Harvard School i va ser professor de l'Institut d'Estudis Superiors de l'Empresa (IESE) durant 31 anys. És l'autor de La crisis Ninja, on explica en un llenguatge planer i col·loquial la crisi dels EUA, i s'ha convertit en un fenomen inesperat.

Abadía denomina com Crisi Ninja (acrònim de No Incomes, No Jobs and Assets, referint-se a les persones que no tenen ingressos ni treball ni actius, i que han desencadenat la tempesta financera als Estats Units i a la resta del món al no poder fer front als crèdits hipotecaris que els van ser concedits per empreses que no van mesurar correctament l'elevat risc de les operacions.

Del 7 d'octubre al 4 de novembre

El cicle és una iniciativa de les regidories de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de Les 3 viles, Llavaneres, Sant Vicenç i Caldes d'Estrac, i inclou una jornada central, que es farà durant tot el matí del 7 d'octubre als jardins de Can Caralt de Sant Andreu de Llavaneres, i quatre xerrades complementàries, que s'oferiran en les setmanes posteriors a la Biblioteca Municipal de Llavaneres.

El cicle té com a objectiu donar eines i informació sobre la gestió de les pimes (petita i mitjana empresa) i el consum responsable. Tant l'acte central com les xerrades posteriors estan adreçades a empresaris i comerciants de Les 3 viles, però també hi pot assistir públic en general. Les persones que hi estiguin interessades han de confirmar l'assistència perquè l'aforament dels espais és limitat. Ho podeu fer a través d'aquest formulari.

Jornada central

L'acte central del  2n Cicle d'Empresa i Responsabilitat Social Empresarial (RSE) de Les 3 viles es farà de les 9 del matí a les dues del migdia. La jornada comptarà amb interessants aportacions. Per obrir el cicle, Gemma Cortada, Cap de la Subsecció de Sectors Productius del Servei de Teixit Productiu de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic de la Diputació de Barcelona parlarà de Promoció de la responsabilitat social empresarial per part dels ens locals.

A partir de les 10.30 hores podrem escoltar consells per Iniciar-se en la RSE amb l'estalvi ecològic, a càrrec de Hans Vershelst, gerent de l'empresa Rubimillán SL.

Tot seguit, serà el torn de Josep Mairal, project manager de l'empresa Engiproconsulting, que reflesionarà sobre Avantatges i oportunitats d'un consum sostenible.

Després de l'esmorzar, a les 12 h, es donarà pas a una conferència sobre La integració laboral de persones amb discapacitat, un repte responsable amb Emili Grande, director tècnic de la Fundació ECOM.

Finalment, de les 12.30 h a les 14 h està prevista la participació de Leopoldo Abadía, que parlarà de La importància de parlar clar en la crisi....i sempre.


El programa

Programa del cicle de RSE

Podeu llegir-ne més detalls en aquest document adjunt.

Fitxer: PROGRAMA_II_RSC.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 1.04 MB

Informació relacionada
Dimecres, 4 de novembre de 2009
A càrrec de la Cambra de Comerç de Barcelona
Dimecres, 28 d'octubre de 2009
A càrrec de la Cambra de Comerç de Barcelona
Dimecres, 21 d'octubre de 2009
A càrrec de la Xarxa Local de Consum de la Diputació de Barcelona
Dimecres, 14 d'octubre de 2009
A càrrec d'Uniempro
S'ofereixen quatre conferències d'orientació a les pime, que es faran els dies 14, 21 i 28 d'octubre i 4 de novembre, al matí, a la Biblioteca de Llavaneres
Leopoldo Abadía aconsella als empresaris assistents al cicle de Les 3 viles que no parlin de la crisi, que no es distreguin i que siguin prudents
Acte central de les jornades, dimecres 7 d'octubre, als jardins de Can Caralt
Diputació de Barcelona
^