Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 30.09.2009
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Jocs i titelles en la festa de cloenda de la campanya: "Separa bé la matèria orgànica!"
El proper dissabte 3 d'octubre, al parc de Ca l'Alfaro, de les 10 del matí a les dues del migdia
Campanya de separació de matèria orgànica

La campanya de conscienciació mediambiental Separa bé la matèria orgànica! es tanca dissabte 3 d'octubre amb una festa popular al parc de Ca l'Alfaro. Hi haurà jocs tradicionals i animació infantil. A més, els assistents que responguin correctament el test de la matèria orgànica, rebran una invitació per esmorzar.

A partir de les 10 del matí, al parc hi trobarem ja el punt informatiu que durant les darreres setmanes ha anat sortint al carrer per explicar als veïns com millorar la recollida de la matèria orgànica. Els veïns podran participar en un test i si l'encerten, esmorzaran de franc.

A partir de les 11.00 hores, es podrà gaudir dels jocs tradicionals de Guixot de vuit, adreçats a tota la família. I a les 12.00 hores, es donarà pas a un espectacle de titelles ben especial: El jardí de Laia Deixalla, en què petits i grans podran descobrir la importància del reciclatge d'una manera molt entenedora.

Informació relacionada
El 2009 es tanca amb una matèria orgànica de molta més qualitat, amb només un 14% d'impropis, un 29% menys que a principi d'any
Dissabte, 3 d'octubre de 2009
Informació, esmorzar, titelles i jocs
Dissabte, 26 de setembre de 2009
Divendres, 25 de setembre de 2009
Dissabte, 19 de setembre de 2009
Divendres, 18 de setembre de 2009
L'Ajuntament engega una campanya per demanar als veïns que s'impliquin més en la millora de la qualitat de la recollida de matèria orgànica
Diputació de Barcelona
^