X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 05.10.2009
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
La campanya "Separa bé la matèria orgànica!" es tanca amb una festa familiar a Ca l'Alfaro
Jocs amb Guixot de 8

La Regidoria de Medi Ambient va celebrar dissabte 3 d'octubre, al parc de Ca l'Alfaro, la festa de cloenda de la campanya de conscienciació ciutadana adreçada a millorar la qualitat de la matèria orgànica que es recull. Els nens i nenes, acompanyats dels pares i mares, van experimentar amb enginyosos jocs fets amb materials reutilitzats i van prendre part d'un espectacle de titelles molt didàctic. 
Jocs amb Guixot de 8  Jocs amb Guixot de 8

A més, en el punt informatiu instal·lat al parc durant tot el matí, els assistents van poder posar a prova els seus coneixements sobre què és matèria orgànica. Com a premi, se'ls convidava a esmorzar. A més, els educadors ambientals els mostraven què és el compost i com s'obté: a partir de les restes de menjar que ells dipositen al contenidor de la matèria orgànica.

L'activitat va començar a les deu del matí i es va allargar fins el migdia. El bon temps va acompanyar i els assistents van gaudir de les propostes lúdiques i didàctiques. L'objectiu final era conscienciar petits i grans de la importància de separar correctament la matèria orgànica.

Titelles en la festa del reciclatge  Test sobre la matèria orgànica
Informació relacionada
El 2009 es tanca amb una matèria orgànica de molta més qualitat, amb només un 14% d'impropis, un 29% menys que a principi d'any
Dissabte, 3 d'octubre de 2009
Informació, esmorzar, titelles i jocs
El proper dissabte 3 d'octubre, al parc de Ca l'Alfaro, de les 10 del matí a les dues del migdia
Dissabte, 26 de setembre de 2009
Divendres, 25 de setembre de 2009
Dissabte, 19 de setembre de 2009
Divendres, 18 de setembre de 2009
L'Ajuntament engega una campanya per demanar als veïns que s'impliquin més en la millora de la qualitat de la recollida de matèria orgànica
Diputació de Barcelona
^