Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Societat 2009 Responsabilitat Social Empresarial (RSE)
Ja hi ha 63 inscrits per a les jornades empresarials que Les 3 viles celebren demà dimecres 7 d'octubre en els jardins de Can Caralt, a Llavaneres. Les inscripcions continuen obertes a través d'aquest formulari.

L'acte central del  2n Cicle d'Empresa i Responsabilitat Social Empresarial (RSE) de Les 3 viles es farà demà dimecres de les 9 del matí a les dues del migdia. La jornada comptarà amb interessants aportacions.

Per obrir el cicle, Gemma Cortada, Cap de la Subsecció de Sectors Productius del Servei de Teixit Productiu de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic de la Diputació de Barcelona parlarà de Promoció de la responsabilitat social empresarial per part dels ens locals.

A partir de les 10.30 hores podrem escoltar consells per Iniciar-se en la RSE amb l'estalvi ecològic, a càrrec de Hans Vershelst, gerent de l'empresa Rubimillán SL.

Tot seguit, serà el torn de Josep Mairal, project manager de l'empresa Engiproconsulting, que reflesionarà sobre Avantatges i oportunitats d'un consum sostenible.

Després de l'esmorzar, a les 12 h, es donarà pas a una conferència sobre La integració laboral de persones amb discapacitat, un repte responsable amb Emili Grande, director tècnic de la Fundació ECOM.

Finalment, de les 12.30 h a les 14 h està prevista la participació de Leopoldo Abadía, que parlarà de La importància de parlar clar en la crisi....i sempre.