X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 19.11.2009
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavaneres, per la igualtat
Comencen els actes de la Setmana de la Igualtat 2009
Setmana de la Igualtat 2009

La Regidoria de Benestar Social enceta divendres 20 de novembre amb teatre al carrer els actes de la Setmana de la Igualtat 2009, amb la qual Llavaneres s'afegirà al clam mundial en defensa de les dones que són víctimes de la violència de gènere. A més, dimecres 25, hi haurà teatre a l'escola i encesa d'espelmes.

La primera activitat de les jornades arriba divendres 20 de novembre, amb una acció de teatre al carrer, coincidint amb el mercat setmanal del passeig de la Mare de Déu de Montserrat. L'obra porta per títol El crim dels llençols blancs. Tant en aquest cas com en el del teatre a l'escola, amb Ningú més que l'altre, al CEIP Labandària el proper dimecres 25, l'objectiu és conscienciar la població de la necessitat de treballar a favor de la igualtat, cadascú des del seu lloc i posició. Les jornades es tancaran amb el ja tradicional acte d'encesa d'espelmes, el mateix dia a les 19.30 hores, a la plaça de la Vila, per reivindicar una societat on tothom pugui viure en pau i felicitat.

Informació relacionada
L'encesa d'espelmes i la lectura del manifest en contra de la violència vers les dones tanquen la Setmana de la Igualtat 2009 a Llavaneres
Dimecres, 25 de novembre de 2009
Lectura del manifest per la no violència i encesa d'espelmes
Dimecres, 25 de novembre de 2009
“Ningú més que l'altre”, a càrrec de Lapsus Teatre
Divendres, 20 de novembre de 2009
“El Crim dels llençols blancs”, a càrrec de Lapsus Teatre
Diputació de Barcelona
^