Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Consell de Joves
Canvi de data: la propera reunió tindrà lloc el 16 de març, a les 19.30 hores, a la sala polivalent de Ca l'Alfaro
Els participants en les reunions de constitució del Consell de Joves de Sant Andreu de Llavaneres, amb la voluntat d'ampliar més la participació dels nois i noies del poble, van acordar ahir promoure accions per trobar més col·laboradors. Una de les idees és fer un vídeo i projectar-lo als alumnes de l'Institut de Llavaneres. El consell està obert a tots els joves residents al poble.

A més de les tècniques de Joventut i de Participació Ciutadana, a la reunió d'ahir hi va assistir també l'alcalde i regidor de les dues àrees, Bernat Graupera. La trobada va servir per anunciar als joves que el projecte de rehabilitació de la masia de Can Rivière com a Casal de Joves està a punt d'executar-se i això vol dir que l'equipament podria estar enllestit en un període aproximat d'un any.

Durant la reunió, l'alcalde va explicar en quina situació es troben les 21 reclamacions aprovades per l'Ajuntament Jove -us les recordem aquí- i va demanar als joves que prioritzin quines actuacions consideren més necessàries i com s'haurien de concretar.

Per contactar amb el Consell

La Regidoria de Joventut ha obert un grup d'amics a la xarxa social Facebook per captar nous membres i persones interessades en aportar idees i col·laborar en el consell. El grup es diu Consell de Joves de Sant Andreu de Llavaneres. Per contactar-hi a través del correu electrònic, l'adreça és la següent: conselldejoves.sall@gmail.com.