X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 03.03.2010
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Pelegrinatge a la Roma dels Vives i Tutó: últims dies per inscriure's. AJORNAT
El Museu-Arxiu Vives i Tutó organitza un viatge a Roma del 13 al 16 de maig
El Museu-Arxiu Vives i Tutó, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Llavaneres i la parròquia de Sant Andreu, organitza un viatge a la Roma dels Vives i Tutó. El preu del viatge, que es farà del 13 al 16 de maig, és de 475 euros, i inclou vol, allotjament i esmorzar i visites guiades a càrrec de Fra Valentí Serra de Manresa.

El viatge vol donar a conèixer la Roma on van viure i desenvolupar la seva important carrera eclesiàstica els germans Vives i Tutó, Fra Joaquim Maria de Llavaneres i  el cardenal Josep de Calasanç Vives i Tutó. La proposta coincideix amb els actes de trasllat de les despulles del cardenal a l'església parroquial de Sant Andreu, que es van celebrar el 28 de febrer, i en el marc d'un any que estarà dedicat també a la figura del seu germà Joaquim, ja que el caputxí Fra Valentí Serra està treballant en una biografia dedicada a ell, en què també hi col·labora el llavanerenc Joan Devesa.

Per a inscripcions cal adreçar-se al Museu-Arxiu Vives i Tutó, fins el 10 d'abril. Per contactar-hi es pot trucar als telèfons 619 618 251 o 676 925 322, o escriure un missatge al correu electrònic j.devesaf@hotmail.com.

Pelegrinatge a Roma

Informació relacionada
Inscripcions fins el 15 d'agost de 2010
Solemnitat en els actes de trasllat de les despulles del cardenal Vives i Tutó a l'església parroquial
Diumenge, 28 de febrer de 2010
Amb ballada de sardanes
Diumenge, 28 de febrer de 2010
De l'Ajuntament a l'església parroquial
Divendres, 26 de febrer de 2010
A càrrec de Fra Valentí Serra de Manresa, arxiver dels caputxins de Catalunya
Els actes de trasllat de les restes d'aquest fill il·lustre del poble, que es trobaven a Roma, tindran lloc del 26 al 28 de febrer
Diputació de Barcelona
^