Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Festes 2010 11a Festa del Pèsol
Caralba, una formació integrada per dues joves llavanerenques, obté el segon premi
Il putto musicante

La banda Il Putto Musicante és la guanyadora del 3r Musicart, el concurs de música i art al carrer, celebrat en el marc de l'11a Festa del Pèsol de Llavaneres. Els premis del certamen es van lliurar diumenge 6 de juny coincidint amb la 6a Mostra d'Entitats. El segon classificat ha estat Caralba, una formació integrada per dues joves llavanerenques.

Els guanyadors del 3r Musicart tenen un estil molt personal: Il putto Musicante destaca per la fusió i el mestissatge d'estils musicals. Combinen el folk, el rock, el soul, amb les cançons d'autor i la poesia. A més d'un premi en metàl·lic de 300€, els guanyadors del Musicart 2010 actuaran a la Festa Major d'Estiu de Sant Andreu de Llavaneres. Obriran la Nit de gresca, el proper 16 de juliol, a les 23 hores, al parc de Ca l'Alfaro.

Caralba, en directeEl segon premi, dotat amb 200 € en metàl·lic i la possibilitat d'una actuació durant el 2010, ha estat per a Caralba, un conjunt format per veu i guitarra, integrat dues noies veïnes de la població. Tenen 14 anys, es diuen Carla i Alba, i fan versions de pop internacional.

El concurs Musicart l'organitza la Regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut i de la Regidoria de Cultura i Festes, el Col·lectiu de Músics del Maresme i l'Associació Professional de Representants, Promotors i Managers de Catalunya.


Premis Musicart 2010


El vocalista d'Il Putto Musicante, amb les dues integrants de Caralba, en la recollida dels guardons, diumenge 6 de juny.