Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Festes 2010 Sant Joan 2010

L'Ajuntament informa

D'acord amb el que determina el decret 252/99 de 31 d'agost, pel qual es regulen les actuacions dels grups de foc en les celebracions populars i tradicionals, se us fa avinent que el proper dia 23 de juny de 2010, a partir de 2/4 de 10 del vespre es procedirà a l'encesa de la foguera al passeig Jaume Brutau, amb els portadors de la flama del Canigó, juntament amb una petita actuació al voltant per obrir la celebració de la festivitat de Sant Joan.

I A MÉS:

Us fem arribar els consells per una revetlla de Sant Joan segura de la campanya d'aquest 2010 de la Generalitat de Catalunya, aquí.

Seguretat Flama del Canigó

Mesures de seguretat que cal seguir en els llocs on es realitzen actuacions de grups de foc ( annex 1 del Decret 252/99 )

  • Mantenir les portes i finestres tancades, persianes abaixades, aparadors i vidres protegits i tendals recollits, i no tenir roba estesa o altres elements com banderes, etc.
  • No col·locar cap element que pugui obstaculitzar el desenvolupament de l'actuació o el pas fluid de la gent (testos, taules, cadires...)
  • No llançar aigua fins que hagi acabat l'actuació.
  • No encendre foc ni fumar a prop de les bosses o contenidors del material pirotècnic.
  • No envair l´espai on el grup de foc fa l´actuació i no agafar ni destorbar cap dels seus membres.