X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 28.06.2010
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El pelegrinatge a Roma es farŕ del 16 al 19 de setembre
Inscripcions fins el 15 d'agost de 2010
El viatge de pelegrinatge a la Roma dels germans Vives i Tutó es farŕ, finalment, del 16 al 19 de setembre. El preu del viatge es de 475 € i les inscripcions s'han de formalitzar fins el 15 d'agost.

Després de les solemnes celebracions amb motiu de l'arribada de les despulles del Cardenal de Llavaneres a la seva població natal, el 26, 27 i 28 de febrer, la Comissió organitzadora dels actes ha preparat un Pelegrinatge a la Roma dels germans Vives i Tutó, del 16 al 19 de setembre de 2010, visitant els principals escenaris on els dos il·lustres llavanerencs, Joaquim M. de Llavaneres i Josep Calassanç Vives i Tutó van viure i treballar al servei de l'Església Universal i Catalana. El pelegrinatge està obert a tothom i sortirà de Llavaneres el dijous 16 de setembre a la tarda i tornarà el diumenge 19, al capvespre.

Sota el guiatge de fra Valentí Serra de Manresa, historiador i arxiver dels caputxins de Catalunya, qui millor coneix la història dels dos germans Llavaneres, visitarem l'antic Colegio Español, llavors ubicat al Palau Altemps a tocar la Plaça Navona, residència del cardenal Vives a petició del Papa Pius X, a partir de l'any 1906, anteriorment el cardenal de Llavaneres havia viscut  a la Cúria Generalícia dels caputxins, a la via Buoncompagni de Roma. En aquest recorregut visitarem el Temple de Minerva, El Panteó i la Fontana de Trevi entre d'altres monuments històrics.

El dissabte 18, visitarem la Vil·la Gamarelli de les religioses adoratrius, a Monte Porzio Catone, prop de la bonica ciutat de Frascati, a una hora de Roma, on el cardenal s'havia retirat per tal de recuperar-se de la seva malaltia i on va morir el 7 de setembre de 1913. Visitarem la tomba cardenal Vives i Tutó al Cementiri de Campo Verano on hi va estar enterrat fins el passat mes de novembre de 2009 i també la Basílica de Sant Llorenç extramurs i les seves Catacumbes, l´Església de Montserrat i la Basílica de Sant Pau. El diumenge 19 de setembre, assistirem a Missa a Santa Maria la Major i seguidament visitarem El Vaticà. Després de dinar, l'autocar ens recollirà a l'hotel i ens traslladarà a l'aeroport de Roma.

El preu inclou:

Vol Barcelona – Roma – Barcelona amb línia regular d'Alitalia.
Estada de 3 nits a Roma a l'hotel Ripa de 4*.
Règim d'allotjament i esmorzar.
Habitacions dobles.
Taxes d'aeroport i carburant.
Trasllats aeroport-hotel-aeroport
 

Informació i inscripcions

MUSEU-ARXIU VIVES I TUTÓ
Catà, 26
08392 – SANT ANDREU DE LLAVANERES
Telèfons: 676 925 322 – 619 618 251
e-mail: jdevesaf@hotmail.com
       
Places limitades


Comissió organitzadora

Informació relacionada
El Museu-Arxiu Vives i Tutó organitza un viatge a Roma del 13 al 16 de maig
Solemnitat en els actes de trasllat de les despulles del cardenal Vives i Tutó a l'església parroquial
Diumenge, 28 de febrer de 2010
Amb ballada de sardanes
Diumenge, 28 de febrer de 2010
De l'Ajuntament a l'església parroquial
Divendres, 26 de febrer de 2010
A cŕrrec de Fra Valentí Serra de Manresa, arxiver dels caputxins de Catalunya
Els actes de trasllat de les restes d'aquest fill il·lustre del poble, que es trobaven a Roma, tindran lloc del 26 al 28 de febrer
Diputació de Barcelona
^